Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Παίρνει «σκούπα» ο Ιβάν στο Open

Κανονικό οδοστρωτήρα, που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά του από παρουσιαστές μέχρι και κάποια από τα εναπομείναντα επιτελικά στελέχη, φέρνει στην Παιανία ο Ιβάν Σαββίδης και το δεξί του χέρι στο Open, Αρτούρ Νταβιντιάν, καθώς, όπως φαίνεται, το τέλος της συνεργασίας των Καλημέρη-Μαραγκουδάκη (όπως και οι αντίστοιχες των Κικής Συλβεστριάδου και Βαγγέλη Νυδριώτη) και η άρνησή του να εγκρίνει το μπάτζετ της νέας περιόδου ήταν μόνο ένα ηχηρό μήνυμα γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.

 

 

Εκτός των προαναφερθέντων, αλλά και της Ελλης Στάη, για την οποία είναι γνωστό πως μετά τις εθνικές εκλογές θα δρομολογηθεί η λύση της συνεργασίας της με τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό, αναμένεται να υπάρξει… σκούπα τόσο στον ενημερωτικό τομέα όσο και στον ψυχαγωγικό, καθώς υπάρχουν σοβαρά παράπονα για όλες τις τηλεοπτικές ζώνες.

Μέχρι νεωτέρας και με βάση τις καλοκαιρινές άδειες, το θερινό πρόγραμμα θα στηριχθεί σε κάθε περίπτωση στο υπάρχον στελεχικό δυναμικό, ωστόσο το παζλ της νέας περιόδου θα σχηματιστεί μετά την εμπλοκή στη σχετική εξίσωση των νέων επικεφαλής του καναλιού της Παιανίας. Στο μεταξύ, η πλευρά Σαββίδη έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές στο συγκεκριμένο μέτωπο και έχει ακουστεί ως πιθανός αντικαταστάτης της Αλκηστης Μαραγκουδάκη στη διεύθυνση προγράμματος ο προερχόμενος από το ψυχαγωγικό τμήμα του ΑΝΤ1, Νίκος Κάλης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές τηλεοπτικού περιεχομένου σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας τη συνολική ευθύνη της υλοποίησης για ορισμένα από τα πιο γνωστά ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για το «Voice», το «Χ Factor», το «Big Brother», το «Deal» κ.ά.

Για την ιστορία πάντως και μόνο, είναι φυσικό επόμενο να υπάρχει και ένας γενικότερος προβληματισμός για την πορεία του καναλιού, δεδομένης της εκλογικής επικράτησης της Ν.Δ. και του βαθμού στον οποίο θα επηρεάσει τις διαθέσεις του Ι. Σαββίδη σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του στα εγχώρια ΜΜΕ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00