Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

“Κλείδωσε” η επιστροφή της Μαρίας Κίτσου στην TV

Η νέα μίνι σειρά 8 επεισοδίων, που θα βγει πιθανότατα τους πρώτους μήνες του νέου έτους από τον Alpha

Eπιστρέφει έπειτα από τρίχρονη απουσία στην TV η Μαρία Κίτσου, που έγινε ευρέως γνωστή και ταυτόχρονα αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελένης Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες».

Αυτή τη φορά η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί μια γυναίκα η οποία, όταν αντιλαμβάνεται πως ένα παιδί κινδυνεύει, το παίρνει μαζί της για να το προστατεύσει από το κακοποιητικό οικογενειακό του περιβάλλον.

Ένα επτάχρονο κορίτσι κακοποιείται από τη μητέρα του και τον πατριό του, και η δασκάλα του αποφασίζει να το απαγάγει, ξεκινώντας μια νέα ζωή μαζί του.

Η νέα αυτή μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, που θα βγει πιθανότατα τους πρώτους μήνες του νέου έτους από τον Alpha, βασίζεται σε νοτιοκορεατικό φορμάτ.

Ο προσωρινός τίτλος της σειράς είναι «Να με φωνάζεις μαμά». Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Νίκος Μήτσας (που έχει γράψει τις σειρές «Το σόι σου», «Ζακέτα να πάρεις», «Ψέματα») και τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Αγγελόπουλος («Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου», «Στο παραπέντε», «Σαββατογεννημένες», «Γοργόνες» είναι μερικές από τις τηλεοπτικές δουλειές που φέρουν την υπογραφή του).

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 18/12/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου