Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νωρίτερα εξαιτίας Τσίπρα (απόψε) το Δελτίο του Open

Καλύπτοντας, όπως πάντα, λεπτό προς λεπτό όλες τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τουOPEN θα ξεκινήσει νωρίτερα, στις 18.25.
Το απόγευμα στις 18.30 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο για να επισκεφτεί τον Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΠροκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για τις 7 Ιουλίου.
Σύσσωμο το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του OPEN θα βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση του κοινού, με ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με τα σημεία των εξελίξεων.

OPEN News: Στο δρόμο για τις βουλευτικές εκλογές με ενημέρωση 24/24 από την πιο ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων PENekloges

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member