Οι εκλογές της δεύτερης Κυριακής στο Open

#OPENekloges και αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου – Ενημέρωση λεπτό προς λεπτό, μέχρι τα τελικά αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών, από τις 5.30 το πρωί.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου η αγωνία κορυφώνεται στις επαναληπτικές εκλογές σε δήμους και περιφέρειες που παραμένουν «ακέφαλες», καθώς δεν εξέλεξαν τοπικούς άρχοντες την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του OPEN καλύπτει τον παλμό της ημέρας και τις εξελίξεις στα πολυαναμενόμενα εκλογικά «ντέρμπι» από τις 05.30 το πρωί, με ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις με τα σημεία των εξελίξεων και αποστολές σε πόλεις και περιφέρειες.

Καλεσμένοι στο στούντιο του OPEN πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, μιλούν για το όραμα και τις απαιτήσεις της επόμενης μέρας στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και την επερχόμενη μάχη των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιουλίου.

  • 5.30-10.00: «Εκλογές 2019: Τώρα Ό,τι συμβαίνει» -με τη Φαίη Μαυραγάνη
  • 10.00-12.00: «Η Ώρα της κάλπης» -με τους Αμαλία Κάτζου-Βαγγέλη Γιακουμή
  • 12.00-14.00: «Η Ώρα της κάλπης» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο- Γιάννη Σαραντάκο
  • 14.00-15.00: Δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα

 

Στις 18.00 τη σκυτάλη παίρνει η Έλλη Στάη με την εκπομπή «Η Ώρα Της Απόφασης».

Η αντίστροφη μέτρηση για τα τελικά αποτελέσματα ξεκινά, με την αγωνία να κορυφώνεται.

#OpenEkloges με την πιο ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων και αυτή την Κυριακή, για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την καρδιά των εξελίξεων.