Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μπλακ άουτ στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ λόγω της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατάσταση vertigo βρίσκονται οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες μετά τη συντριβή της περασμένης Κυριακής και ενόψει του β΄γύρου αλλά και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Ο λόγος είναι η αναζήτηση αφηγήματος για την εξήγηση και την αιτιολόγηση της ήττας των ευρωεκλογών. Η ίδια ήττα μάλιστα εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις προκάλεσε και εντονότατους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χωριστεί στα δύο, στην προσπάθειά τους να επιρρίψουν κάπου τις ευθύνες.

 

 

Η κατάσταση αυτή που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες δεν έχουν την ίδια γραμμή και τα ίδια κέντρα αναφοράς.

Ενδεικτικό είναι ότι οι πρώτες βολές εκτοξεύθηκαν από την Αυγή εναντίον της ΕΡΤ και του Documento, με την Αυγή να θεωρείται το πιο παραδοσιακό και «συντηρητικό» ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που θα κυκλοφορήσουν πριν τις εκλογές και ιδιαίτερα στις «νέες» εφημερίδες Νέα Σελίδα και Documento απέναντι στην πιο παραδοσιακή Αυγή και την «αιρετική» Εφημερίδα των Συντακτών.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα πριν τη συντριβή:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου