Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον β’γυρο των εκλογών με την σφραγίδα του Alpha

Με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών, ο Alpha θα είναι παρών και στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 2 Ιουνίου, για τον Β’ γύρο των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών.

Από τις 18:00, ο Αντώνης Σρόιτερ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό την εκλογική μάχη καθώς και τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού. Ο Alpha, απευθείας από τα επιτελεία των μονομάχων, θα μεταφέρει εκτιμήσεις και στοιχεία της καταμέτρησης.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς, ο Αντώνης Σρόιτερ και όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του Alpha θα παρουσιάζουν έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Επίσης, μέσα από συνεχείς συνδέσεις με τα κέντρα των αποφάσεων, θα φέρουν στο προσκήνιο τα επόμενα βήματα των κομμάτων που θα οδηγήσουν προς τις εθνικές εκλογές.

Πολιτικοί και πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη σχεδίαση της προεκλογικής μάχης θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα αποκαλύψουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις τους, στον Αντώνη Σρόιτερ και τον Alpha.

Στο στούντιο, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, έγκριτοι αναλυτές και δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών θα σχολιάσουν τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

 

Δυναμική θα είναι η παρουσία και των ψηφιακών Μέσων του Alpha.Οι ψηφιακές πλατφόρμες του Alpha θα μεταδίδουν πρωτογενές περιεχόμενο από την εκλογική βραδιά με στόχο την έγκαιρη, αποτελεσματική και ουσιαστική κάλυψη και για τους χρήστες των ψηφιακών Μέσων.

 

Την ημέρα των επαναληπτικών εκλογών, από τις 18:00, θα γίνεται αναμετάδοση της εκλογικής βραδιάς από το www.alphatv.gr με συνεχή ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων. Παράλληλα, το hashtag #alphaekloges2019 θα προσεγγίσει το σύνολο των χρηστών των social media. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Alpha, θα δημοσιεύονται αποτελέσματα, πρωτογενές οπτικοακουστικό περιεχόμενο και παραλειπόμενα από το εκλογικό τραπέζι και τα επιτελεία των κομμάτων, καθώς και backstage φωτογραφίες.

 

Μπείτε στο www.alphatv.gr/ekloges και την ημέρα των εκλογών ακολουθείστε τον Alpha στο Twitter (@alpha_tv), το Facebook (@alphatv) και το Instagram (@alphatv) για μια ολοκληρωμένη κάλυψη της εκλογικής βραδιάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00