Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Συνεχίζονται οι επαφές για το στήσιμο του “Your Face Sounds Familiar”

Ποια πρόσωπα έχουν δεχθεί πρόταση για να συμμετέχουν στο σόου;

Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει για τα καλά το «Your Face Sounds Familiar», χωρίς, ωστόσο, ακόμη να είναι σίγουρο πότε θα ξεκινήσει το σόου μιμήσεων.

Η σκυτάλη της παρουσίασης θα περάσει έπειτα από πολλά χρόνια στην Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία, άλλωστε, παρουσιάζει το πρωινό «I Love Σου Κου» στον ΑΝΤ1.

 

Τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση

Τα πρόσωπα που έχουν ήδη δεχτεί κρούση είναι ο frontman των Alcatrash Πέτρος Πυλαρινός, η αδελφή του Mad Clip, επίσης τραγουδίστρια, Άσπα, η αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη, Μορφούλα Ιακωβίδου, η Ματίνα Νικολάου, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Αντώνης Λουδάρος, η Αντιγόνη Ψυχράμη, αλλά κι ένα δίδυμο-έκπληξη που είναι το ζευγάρι των τραγουδιστών Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη.

Τα τηλεφωνήματα και τα ραντεβού θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

 

Η κριτική επιτροπή

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, υπάρχει μια λίστα προσώπων, ωστόσο, σε αυτή τη φάση προέχει το κομμάτι του διαγωνιστικού καστ.

Από την πορεία της διαμόρφωσής του θα λάβει ο ΑΝΤ1 στη συνέχεια την τελική απόφαση για το αν θα βγάλει το σόου στον «αέρα» ή όχι. Θέλουν, δηλαδή, να είναι δυνατή η ομάδα των συμμετεχόντων κι εν συνεχεία να δοθεί το τελικό «πράσινο φως».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ON TIME” στις 13/11/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου