Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιαννακόπουλος: Πρωταγωνιστής στην ενημέρωση το διαδίκτυο

Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές ο πρόεδρος της Ένωσης Διαδικτύου Δημητρης Γιαννακόπουλος, επισήμανε την καθοριστική συμβολή του Διαδικτύου. Όπως αναφέρει το αναγνωστικό κοινό απέδειξε ότι προτιμά για την ενημέρωση του τα sites

«Στις εκλογές της 26ης  Μάϊου το διαδίκτυο κέρδισε την μάχη της ενημέρωσης έναντι των παραδοσιακών ΜΜΕ και για μια ακόμη φορά το ελληνικό κοινό απέδειξε ότι προτιμάει τις ενημερωτικές ιστοσελίδες για την πληροφόρηση του.

 

Αυτό είχε συμβεί και στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015, αλλά αυτή την φορά οι επισκεψιμότητες που καταγράφηκαν αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ίντερνετ. Η Ένωση Εκδοτών Διαδυκτίου συνεχίζει να συμβάλει στην ανάπτυξη και προώθηση του πρωτογενούς ψηφιακού περιεχομένου καθώς και στην ενίσχυση της αξιοπιστίας, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία ανταπόκριση από την ελληνική κυβέρνηση τόσο σε ότι έχει να κάνει με την θέσπιση κανόνων της αγοράς,  όσο και της επένδυσης στις νέες τεχνολογίες. Η παροχολογία και οι φορολογικές ελαφρύνσεις δε στους άλλους κλάδους των ΜΜΕ δεν συνάδουν σε τίποτα με την συνεισφορά του διαδικτύου στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού κοινού, στον δείκτη αξιοπιστίας του έναντι των «παραδοσιακών» μέσων και του μεριδίου αγοράς που κατέχει.

 

Ελπίζω η επόμενη Κυβέρνηση να έχει μάθει από τα λάθη των τελευταίων ετών και να εναρμονιστεί με το παγκόσμιο γίγνεσθαι»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00