Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι κωλοτούμπες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων

    Στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, το ΑΠΕ, φαίνεται ότι  εκτός από το να κάνουν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια, τώρα προσπαθούν (ορισμένοι) να κάνουν την -κατά Τσίπρα -kolotouba.

Ορισμένοι τα «γυρίζουν» (τις τελευταίες ώρες ιδίως) και ανακαλύπτουν «πόσο τους πίεζε το σύστημα Σύριζα» και πόσο «όλα πρέπει να αλλάξουν πια».

 «Ονόματα και διευθύνσεις», που λένε, έχω και τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε.

 Σήμερα όμως, ας επισημάνουμε απλώς την προσπάθεια του Προέδρου του , ο οποίος ενώ τις τελευταίες μέρες «τραπέζωνε» στελέχη που έχει ο ίδιος προωθήσει και έλεγε ότι η διαφορά μειώθηκε και πως τελικά φαίνεται ότι « Ο Σύριζα μπορεί να είναι και πρώτος», τώρα  αρχίζει να ξεχνάει , όπως φαίνεται τον Νίκο Παπά (τα χατίρια του οποίου έκανε την ιδία στιγμή που τα ζητούσε) και διαδίδει νέο σενάριο.

Ότι λέει, η ΝΔ δεν θα έχει αυτοδυναμία, ότι θα γίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ,  με επικεφαλής τον …Β Μειμαράκη και πως αυτός θα μείνει ή στην θέση του ή « Σύμβουλος» (θέση που μάλλον ανακάλυψε ο ίδιος ελπίζοντας να βολευτει).

 Μάλιστα, όπως λενε οι κακές γλώσσες, διαδίδει πως έχει βρει «κανάλι επικοινωνίας» με Μειμαρακη, μέσω  ανθρώπου που προσέλαβε αυτός ως πολιτικό συντάκτη στο Πρακτορείο και ήταν παλαιοτέρα στο γρ τύπου του πρώην αρχηγού της ΝΔ

Μόνον που ξεχνάει ότι και αυτός και οι συνεργάτες του (γυναίκες και άντρες) αλλά και  ο πρώην συνεργάτης του  Μειμαρακη, στον οποίο ελπίζει, έβριζαν κάθε μέρα τον Κ Μητσοτάκη, τον Α Γεωργιάδη, τον Κ Χατζηδάκη και όποιον άλλο νεοδημοκράτη μπορούσαν.

 Και όλα αυτά τα γνωρίζουν στην Πειραιώς εδώ και πολύ καιρό.

 Γι αυτό  η “kolotoyba”δεν πιάνει. Ούτε γι αυτόν, ούτε για ορισμένους συνεργάτες του ούτε βέβαια για τον πρώην συνεργάτη Μειμαρακη , που τώρα μαθαίνω  αναζητεί επαφές με περιβάλλον Κυριάκου…. Τον οποίο «σκυλόβριζαν» δημοσίως κι ας  ήταν κάποιοι στελέχη της ΕΡΤ επί ΝΔ-Καραμανλή

Τους πληροφορώ ότι γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα  στην Πειραιώς….  (αλλά και στην Π. Κυριακού, οπού τα γραφεία Κ Καραμανλή γνωρίζουν, μια και όπως μαθαίνω προσπάθησαν και εκεί να βρουν άκρες μέσω ραντεβού)…..

 

ΥΓ. Ελπίζω πως εκείνος ο φωτογραφικός διαγωνισμός για την πρόσληψη προεκλογικά δημοσιογράφων , που όπως λένε δεν εγκρίθηκε ούτε από το ΔΣ του ΑΠΕ, δεν θα προχωρήσει αυτές τις λίγες μέρες μέχρι την προκήρυξη των εκλογών και την απαγόρευση προσλήψεων.

Αλήθεια, τι λένε και τι κάνουν γι αυτό, η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ που είναι στο ΔΣ του ΑΠΕ, ένα μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΣΥ που εργάζεται στο ΑΠΕ, ένα μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που εργάζεται στο ΑΠΕ, δυο μέλη των Πειθαρχικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ που επίσης εργάζονται στο ΑΠΕ αλλά και η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΠΕ, μέλος της ΕΣΗΕΑ και αυτή.

 Τι λόγους έχουν και σιωπούν;

 

Κυκλοφορούν και διάφορα άλλα σχετικά με κάτι λογαριασμούς και κάποιες ανησυχίες της νομικής υπηρεσίας του ΑΠΕ, για συγκεκριμένες αποφάσεις,  αλλά αυτά τις επόμενες μέρες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00