Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το Onetv στον παλμό της εκλογικής βραδιάς

Εκλογές με το One Channel, το νέο μεγάλο κανάλι

Το One Channel, το νέο μεγάλο ενημερωτικό κανάλι, στην καρδιά των γεγονότων και στις εκλογές.

Την Κυριακή 26 Μαίου το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του One Channel με τη συνδρομή των συντακτών των «ΝΕΩΝ», του «Βήματος», του in.gr και πλήθος καλεσμένων θα καλύψει λεπτό προς λεπτό τις πολιτικές εξελίξεις.
Ρεπόρτερ και ανταποκριτές θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν έγκυρα και έγκαιρα όλες τις εξελίξεις γύρω από τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα και τα επιτελεία των κομμάτων και με την πιο εντυπωσιακή τεχνολογία απεικόνισης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η αυλαία του ενημερωτικού προγράμματος του One Channel θα ανοίξει στις 08.00 με τους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή να μεταδίδουν μέχρι τις 12.00, τις πρώτες ώρες από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα πάρουν στις 12.00 η Στέλλα Παπαμιχαήλ και η Ελένη Στεργίου που θα καταγράψουν τον παλμό των εξελίξεων, τις δηλώσεις των αρχηγών, τον σφυγμό της εκλογικής αναμέτρησης.

Από τις 15.30 έως τις 18.30, η Βάσω Μητρομάρα, ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο στούντιο του One Channel και με συνεχείς συνδέσεις και αναλύσεις θα δώσουν το κλίμα, λίγο προτού κλείσουν οι κάλπες.

Στις 18.30 και μέχρι τις 21.30 ο Γιάννης Μούτσος και η Τζίνα Μοσχολιού θα εστιάσουν στα πρώτα αποτελέσματα και τις αντιδράσεις κομμάτων και υποψηφίων.

Στις 19.00 ακριβώς το One Channel θα μεταδώσει τα αποτελέσματα από το exit poll.

Ο εκλογικός μαραθώνιος θα συνεχιστεί από τις 21.30 μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα με τον Γιάννη Μούτσο, τον Δημήτρη Μανιάτη και την Τζίνα Μοσχολιού.

Από το στούντιο του One Channel θα παρελάσουν δεκάδες καλεσμένοι που θα σχολιάσουν τα αποτελέσματα των εκλογών και τα μηνύματα που έστειλαν οι πολίτες.

Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός, One Channel, το «μεγάλο κανάλι» εκπέμπει πανελλαδικά μπορείτε να το βλέπετε από:

1. Nova στη θέση 987
2. Cosmote στη θέση 111
3. Cosmote TV GO
4. Nova GO
5. onetv.gr
6. Από τις ιστοσελίδες in.gr, tanea.gr και tovima.gr
7. Youtube – One Channel Live
8. Από τις σελίδες στο facebook
https://www.facebook.com/www.in.gr/
https://www.facebook.com/taneagr/
https://www.facebook.com/www.tovima.gr/
https://www.facebook.com/www.onetv.gr/

Μέσα από το κινητό σας, το laptop, την ταμπλέτα ή το PC σας μπορεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του σταθμού.

Αλλά κι όσοι διαθέτουν smart τηλεόραση, που μπορεί δηλαδή να συνδέεται στο διαδίκτυο, έχουν τη δυνατότητα να δουν το One Channel.

Επιλέγοντας τον browser που επιθυμούν, βάζουν τη διεύθυνση www. onetv.gr (ή εναλλακτικά in.gr, tanea.gr και tovima.gr) και μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου