Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει στη “Γη της Ελιάς”

Δείτε το ρεπορτάζ για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Μια είσοδος-έκπληξη έρχεται πολύ σύντομα στην καθημερινή δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega “H Γη της Ελιάς“.

Η πολύ αγαπητή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εντάσσεται για λίγο στο καστ της σειράς και στην γκεστ εμφάνιση θα την παρακολουθήσουμε να υποδύεται τον εαυτό της.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καταφτάνει στη Λακωνία και συγκεκριμένα στη Μάνη για ένα οδοιπορικό γευσιγνωσίας και μία από τις πρώτες στάσεις που θα κάνει είναι το καφενείο του Πότη και της Άννας.

Το ζευγάρι την υποδέχεται θερμά και ξεκινά μια πολύ ζεστή συζήτηση. Τα νέα της άφιξης της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στη Μάνη μαθεύονται πολύ γρήγορα και όλοι οι κάτοικοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

 

Δείτε επίσης: Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα από τον ΑΝΤ1»

 

Μεταξύ αυτών και η Ασπασία, που θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια να εξελίσσεται σε ειδήμονα του TikTok. Έρχεται, λοιπόν, στη συνέχεια η πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία της. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δέχεται όχι μόνο να δώσει ένα χαιρετισμό αλλά και κάτι πολύ περισσότερο… Αποδέχεται την πρόταση της Ασπασίας να φτιάξουν μαζί μια συνταγή που φυσικά στη συνέχεια θα γίνει viral!

Η συνέχεια είναι βέβαιο πως θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φέτος θα έχει τηλεοπτική παρουσία και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega συναντά ξανά στην κουζίνα της εκπομπής της την αγαπημένη μαγείρισσα και μαζί εξερευνούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 26/10/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου