Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν – Μόνο χειροτερεύουν (Ηχητικό)

Για όλους και για όλα μίλησε στον Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης.  ουλειά στον δήμο μας και τώρα είναι υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη – και το 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής με Το Ποτάμι. Τότε ψήφισα και εγώ Ποτάμι.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ:

Σχετικά με την σχέση του με την ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως «Οι φιλοδοξίες μου σταματάνε στον Πειραιά. Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Άλλωστε, όταν θέλω να κάνω κάτι δεν ντρέπομαι, το φωνάζω. Δεν μπορώ να το κρύψω… Όσο ευγενικός και αν θέλω να είμαι δεν μπορώ να μην πω  ότι πρόκειται για αηδιές. Μιλάμε για την τοπική οργάνωση του Πειραιά την οποία ενίσχυσα με δυο-τρία aircondition και υπολογιστές, δηλαδή για 1000-1200 ευρώ».
Για την αδειοδότηση των καναλιών: Υπήρχε η διαδικασία αδειοδότητης των καναλιών. Έτσι ξεκίνησαν οι επαφές, όπως και όλοι οι υποψήφιοι καναλάρχες. Δεν με πίεσε κανείς. Εμενα δεν μπορεί να με πιέσει κανείς ευκολα… 
Εκτός από τα 20 εκατ. του Καλογρίτσα δεν είχε γίνει καμία άλλη κουβέντα με την κυβέρνηση». 

Σε ερώτηση γιατί έχουν στοχοποιήσει τον ίδιο: 
Για το θέμα της αγοράς του ΔΟΛ το 2017, ο κ. Μαρινάκης απάντησε ότι το έπραξε «από αγνά αισθήματα για την χώρα που ζω .. Είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις με Έλληνες αλλά και φίλους από το εξωτερικό και είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να μην κλείσουν οι δύο εφημερίδες και ότι θα ήταν καλό να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.»

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι εμπιστεύθηκε τους διευθυντές των εφημερίδων να συνεχίσουν το έργο τους και έχουν κάνει καλή δουλειά.

Σχετικά με τη λάσπη και τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς το πρόσωπό του ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Θέλουν να φτιάξουν -και έφτιαξαν – μια ατζέντα για τις εκλογές. Να λένε να: «ορίστε ο χρηματοδότης της ΝΔ, με βρώμικο χρήμα…». Για να τελειώνουμε με τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του. Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Μόνο να χειροτερεύσουν μπορούν».

marinakis_parapol_1

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε επίσης για το αν όλα όσα γράφτηκαν εις βάρος του ίδιου δημιούργησαν πρόβλημα στις επιχειρήσεις του: «Δημιούργησαν κάποιες δυσκολίες οι προσπάθειες τους, αλλά εμείς προχωρήσαμε με μεγάλες συμφωνίες στο εξωτερικό. Βλέπουμε στο εξωτερικό ότι οι Έλληνες μπορούν να διαπρέψουν. Στην Αγγλία έχουν μια παράδοση στο ποδόσφαιρο και θέλουν να περάσει απ’ όλους τους ελέγχους, όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο φάκελός μας για την Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα»

Σε ερώτηση του Γιώργου Τράγκα για το κατά πόσο επηρέασε τον ίδιο και την οικογένειά του ο πόλεμος λάσπης, υπήρξε κατηγορηματικός: «Η οικογένειά μου και οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ποιος είμαι.

Αν με πει κάποιος χοντρό θα με πειράξει γιατί ξέρω ότι είμαι. Αλλά να με κατηγορούν για υπόθεση ναρκωτικών, που είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, δεν με αγγίζει γιατί δεν έχω την παραμικρή σχέση. Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο βρέθηκαν αυτά τα απαίδευτα παιδιά να συνομιλούν και να διαπραγματεύονται τα πάντα. Αυτοί οι απίθανοι τύποι πανηγυρίζουν κιόλας. Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Αυτά μόνο εδώ γίνονται».

Μίλησα για οικονομία με τον Αλέξη Τσίπρα και… τρόμαξα

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον κ. Τσίπρα. Είναι πολύ απλό. Πρόκειται για ένα μορφωμένο παιδί που ξέρει από οικονομία, που πλέον είναι το ζητούμενο. Αν μιλήσετε με τον κ. Τσίπρα για οικονομία θα τρομάξετε. Τον είχα συναντήσει το 2014 στο φόρουμ του Economist. Ξεκίνησε μια κουβέντα και σας λέω ότι τρόμαξα, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω» τόνισε ο κ Μαρινάκης.

mar_par

 Για τη ρήξη με τον Κόκκαλη

«Δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον κύριο Κόκκαλη ή για τον Πέτρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε είναι τι παραλάβαμε το 2010. Ο Πέτρος παραδέχθηκε ότι το χρέος ήταν διπλάσιο απ’ όταν είχε αναλάβει ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακό . Σημασία έχει να πάει καλά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα γίνονται». 

Για τις κατηγορίες περί στημένων και την… «εξυγίανση»

Πρόκειται για γελοιότητες. Δεν μπορώ να σχολιάσω τέτοια πράγματα που κάθεται και λέει ο Αλέξης Τσίπρας στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.
Αν υπάρχει παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποιά παράγκα, άλλωστε μιλάμε για την εποχή της εξυγίανσης.. Έχουμε χορτάσει από εξυγίανση…

Για τον Νίκο Παππά

Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο… Μόλις απέτυχε ο κύριος Παππάς, τον έστειλαν στο διάστημα.

Για το έργο της δημοτικής αρχής στον Πειραιά

Έχουμε σχέδια για το θέμα της ανεργίας στον Πειραιά κι έχει μειωθεί η ανεργία στην πόλη. Έχουμε διαθέσεις δύο εκατομμύρια βιβλία – οδηγούς για να διατεθούν στους τουρίστες. Για να έχει εικόνα ο επισκέπτης του Πειραιά. Ξεκινήσαμε ανάπλαση στον Άγιο Διονύσιο. Κι έχουμε 1.700 νέες θέσεις εργασίας και προχωράμε για να πάμε στις 7.500 θέσεις εργασίας.

Ακούω πολλά ευχαριστώ από τον κόσμο για όσα έχω κάνει στον Πειραιά. Και τους Πειραιώτες δεν τους κοροϊδεύεις. Ότι είχαμε υποσχεθεί το πράξαμε και θα κάνουμε και παραπάνω. Ο δήμαρχος έχει κάνει καλή δουλειά. Έχουμε εισπράξει 88 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τελειώνοντας τα δύο έργα που μας έχουν ταλαιπωρήσει όπως το τραμ, που εγώ ήμουν αντίθετος να περνάει από το κέντρο του Πειραιά, αλλά και το μετρό, θα περπατάμε σ’ ένα διαφορετικό Πειραιά.

Θα συνεχίσω να στηρίζω τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη με την καθοδήγηση της μητρόπολης Πειραιά και του κ. Σεραφείμ ο οποίος έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο. Έχω δεσμευτεί για ένα νέο κολυμβητήριο κι ένα ταμείο για την επιχειρηματικότητα.

Αναλυτικός υπήρξε ο κ. Μαρινάκης για το έργο της δημοτικής αρχής στον Πειραιά:

«Έχουμε σχέδια για το θέμα της ανεργίας στον Πειραιά και έχει μειωθεί στην πόλη. Έχουμε διαθέσει δύο εκατομμύρια βιβλία -οδηγούς για να διατεθούν στους τουρίστες. Για να έχει εικόνα ο επισκέπτης του Πειραιά. Ξεκινήσαμε ανάπλαση στον Άγιο Διονύσιο. Και έχουμε 1.700 νέες θέσεις εργασίας και προχωράμε για να πάμε στις 7.500 θέσεις εργασίας.

Ακούω πολλά ευχαριστώ από τον κόσμο για όσα έχω κάνει στον Πειραιά. Και τους Πειραιώτες δεν τους κοροϊδεύεις. Ό,τι είχαμε υποσχεθεί το πράξαμε και θα κάνουμε και παραπάνω. Ο δήμαρχος έχει κάνει καλή δουλειά. Έχουμε εισπράξει 88 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τελειώνοντας τα δύο έργα που μας έχουν ταλαιπωρήσει όπως το τραμ, που εγώ ήμουν αντίθετος να περνάει από το κέντρο του Πειραιά, αλλά και το μετρό, θα περπατάμε σε ένα διαφορετικό Πειραιά.»

«Με τον Γιάννη Μώραλη έχουμε αδελφική σχέση»

Αδελφική χαρακτήρισε τη σχέση του με τον δήμαρχο Πειραιά, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την πολύ καλή συνεργασία με τον Γιάννη Μώραλη, τόσο στον Δήμο όσο και την περίοδο του Ολυμπιακού.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην περηφάνια του δημάρχου για την καταγωγή και την οικογένειά του.

Κλείνοντας, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει τους πειραιώτες που έχουν ανάγκες με την καθοδήγηση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά και του μητροπολίτη Σεραφείμ. Δεσμεύθηκε δε να δημιουργήσει σύγχρονο κολυμβητήριο και Ταμείο Επιχειρηματικότητας για τους νέους του Δήμου.

«Ελάτε στη συγκέντρωσή μας, που δεν θα είναι φιάσκο σαν του Τσίπρα»

Κάλεσε τέλος, τους πολίτες να δώσουν το παρών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», που δεν θα έχει –όπως είπε- καμία σχέση με το φιάσκο της περασμένης εβδομάδας με τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα.

«Έντεκα πούλμαν μετρήσαμε με 550 άτομα που έφεραν στον Πειραιά και ακόμη γύρω στους 200 αστυνομικούς στο Πασαλιμάνι. Πρέπει πάντως να δώσω συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη του κ. Τσίπρα που έκανε μαγικά» κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου