Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το MEGA δίνει το “παρών” στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Την Κυριακή 8/10 στις 18:00 στο MEGA

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές φέρουν τη σφραγίδα του MEGA.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το κανάλι με το ισχυρό αποτύπωμα στην κάλυψη σημαντικών πολιτικών γεγονότων, δίνει το «παρών» στην εκλογική μάχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις 18:00, η Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκινούν τον εκλογικό μαραθώνιο, μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού.

ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ

Με τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGA, Σταμάτη Μαλέλη, στον συντονισμό, παρακολουθούν την εκλογική διαδικασία λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Μετά τις 19:00, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών και τις τρισδιάστατες αναλύσεις του MEGA.

Μέσα από συνδέσεις με τους Δήμους και τις Περιφέρειες όλης της χώρας, οι δημοσιογράφοι του σταθμού καταγράφουν τον παλμό της ημέρας και σκιαγραφούν την εικόνα της εκλογικής διαδικασίας.

Μέχρι αργά το βράδυ, το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, από κοινού με κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και έγκριτους καλεσμένους στο στούντιο, κάνουν την πρώτη αποτίμηση του μηνύματος της κάλπης, εξετάζουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας και προσδιορίζουν το πολιτικό αποτύπωμα των αποτελεσμάτων σε κομβικούς Δήμους και Περιφέρειες.

#MegaEkloges2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου