Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εκτεθειμένη διοίκηση της ΕΡΤ και ο υπουργός Παππας

Εκτεθειμένη αναεπανόρθωτα είναι γι’ ακόμη μια φορά η διοίκηση της ΕΡΤ, το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και προσωπικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με φόντο την διαδικασία αναθεώρησης του προϋπολογισμού του Ραδιομεγάρου για το 2019 που βρίσκεται εν εξελίξει και έχει προκαλέσει νέους κλυδωνισμούς σε όλα τα επίπεδα. Βλέπετε οι ρουσφετολογικού τύπου «επενδύσεις» στο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης όπως οι υψηλού κόστους μεικτές παραγωγές και κυρίως η εξασφάλιση αθλητικών μεταδόσεων, το διαφημιστικό έσοδο των οποίων ήταν αντιστρόφως ανάλογο από το αντίστοιχο που δαπανήθηκε για την απόκτηση των σχετικών δικαιωμάτων και για την στήριξη των εν λόγω προγραμμάτων (με αποκορύφωμα τους αγώνες των 7 ομάδων της Superleague που δεν είχαν βρει τηλεοπτική στέγη στην αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν), συνέβαλαν καθοριστικά στον οικονομικό εκτροχιασμό.

 

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι με δεδομένη την συμπόρευση του σιευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου και του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, επιχειρείται να αναδειχθούν από το περιβάλλον των δύο ανδρών οι ευθύνες του Νίκου Παππά, προκειμέμνου αφενός οι ίδιοι να σηκώσουν μικρότερο βάρος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο μέτωπο των οικονομικών, αλλά και σ’ αυτό της τηλεθέασης και αφετέρου να κερδίσουν έδαφος στην μάχη των ισορροπιών στην Αγία Παρασκευή. Η προσπάθεια αυτή του διδύμου, διευκολύνεται βεβαίως και από τις δημόσιες δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί στο παρελθόν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής περί επιτυχημένου εγχιρήματος στην κρατική ραδιοφωνία, γεγονός που στάθηκε αφορμή για την άσκηση έντονης κριτικής στο πρόσωπό του, ακόμη και από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

 

 

Την ίδια ώρα πάντως παρά το γενικότερο κλίμα που έχει διαμορφωθεί και τα σημαντικά οικονομικά ανοίγματα του Ραδιομεγάρου, η κυβέρνηση αναζητά μεθοδολογία για νέο κύκλο προεκλογικών προσλήψεων στην ΕΡΤ, γεγονός που έρχεται να συμπληρώσει την υπουργική απόφαση για αυξήσεις στους δημοσιογράφους που εργάζονται στα ΜΜΕ που βρίσκονται υπό κρατικό έλεγχο. Έστω κι αν το συγκεκριμένο μέτρο επηρεάζει επι της ουσίας έναν πολύ μικρό αριθμό εξ αυτών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member