Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δυναμική παρέμβαση από το Αττιca TV και τον Ταλαμάγκα

Μια νέα προσπάθεια στον τομέα της ενημέρωσης επιχειρεί απο την Δευτέρα 6 Μαϊου το Αττιca TV. Mια πολυμελής συνεταιριστική δημοσιογραφική ομαδα του πρώην Οικονομικού καναλιού SBC ,της εφημερίδας «Αξία» και δημοσιογράφων επαρχιακών περιφερειακών σταθμών θα παρεμβαίνει καθημερινά με ζωντανή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα -Πεμπτη 17.00-19.00) απο την συχνότητα του Attica TV και σε συνεργασία με δημοσιογράφους 6 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών καθώς και ανεξάρτητων ιστοσελίδων .

 

Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι Βασιλης Ταλαμαγκας, Νικος Νικητεας, Γιαννης Κορωναιος ,Ντέπυ Γκολεμα κ.α. αλλά και ομαδα δημοσιογράφων ,καθως και αναλυτών για ολα τα θέματα της επικαιρότητας.

 

Η ενημερωτική ομαδα του Αttica αποτελείται από τους, Γιώργο Λαιμό,Ανέστη Ντοκα, Αλεξάνδρα Ντούσκα, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Σόσω Χονδρογιαννή, Βαγγέλη Θάνου, Θοδωρή Παναγούλη, Παναγιώτη Πέππα, Κατερίνα Καμπολή, Ελπίδα Πουρνάρα, Ελένη Μπότα, Σοφία Μυτίλη, Θανο Πασχάλη κ.α. Στόχος είναι η 24ωρη κάλυψη των γεγονότων. Θα υπάρχει και υποστήριξη απο τους σπουδαστές δημοσιογραφίας της σχολής New media studies του Σταμάτη Μαλέλη, και των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου