Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρώτος όλων με 32,2% στην τηλεθέαση ο Γιώργος Αυτιάς

Ένας δικός μας άνθρωπος , ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς που επιμελείται το 4σελιδο ένθετο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ με τις χρηστικές ειδήσεις , έκανε πάλι τα μηχανάκια της AGB να τρίζουν! Πέτυχε ένα απίστευτο ρεκόρ 32,2% στο γενικό σύνολο και 20,6 στα νεανικά κοινά , που σημαίνει , ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο 590.000 νοικοκυριά είδαν Γιώργο Αυτιά, ο οποίος σε ποσοστά ήταν πρώτος σε όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης σε ενημέρωση και ψυχαγωγία! Πρόκειται για μία τεράστιας σημασίας νίκη του ΣΚΑΙ και του Γιώργου , που φωτογραφίζει την δύναμη της ενημέρωσης της εκπομπής του.

 

 

Ο Γιώργος Αυτιάς έχει ένα μοναδικό τρόπο, να λέει απλά και κατανοητά τα όσα απασχολούν την ελληνική οικογένεια που θα ζήλευε κάθε υπουργός Οικονομικών. Πίνακες, αριθμοί, ειδικοί, ερμηνεία αριθμών και χρηστικές πληροφορίες. Τεράστια η προεργασία. Οι συνάδελφοί του τον βλέπουν να κάθεται ώρες ατέλειωτες να ετοιμάζει τις κάρτες. Αυτές που κομματιάζουν κυβερνήσεις και που τρέμουν όλοι οι υπουργοί Οικονομικών, γιατί φωτογραφίζουν την πραγματικότητα της ζωής των Ελλήνων….Άλλωστε στον Γιώργο Αυτιά αναφέρθηκε και ο Τσίπρας στη Βουλή , «όταν ο Γιώργος της διπλανής πόρτας φώναζε Τσίπρα μην κόβεις τις συντάξεις! Υπάρχει συνταγή επιτυχίας; Χαμογελάει ο Γιώργος Αυτιάς και απαντά «Μόνο με σκληρή δουλειά, επαλήθευση στοιχείων, ρεπορτάζ και μεράκι»!

 

 

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια της σχέσης του Γιώργου με την κοινωνία. «Το είπε ο Αυτιάς…Έτσι είναι»! λένε στα σπίτια, στο ΤΑΧΙ, στην εργασία, στις υπηρεσίες και στα καφενεία. Και έχει καταφέρει πολλά ο Σαμιώτης. Πολέμησε να μην μειωθούν οι συντάξεις και το πέτυχε. Πίεσε 2 χρόνια για τις 120 δόσεις και ήρθαν. Πίεσε για τα ορφανά και θα παίρνουν οι χήρες το 70% της σύνταξης… Φώναξε για μείωση φόρων και έρχεται στα προγράμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Πιέζει , πιέζει και ολοένα πετυχαίνει… «Πρώτα η κοινωνία και ο άνθρωπος » λέει ο ίδιος καθώς είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τι κάνουν στον ΣΚΑΙ; Προσέχουν τον Αυτιά …..σαν τα μάτια τους!

 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/protos-olon-me-322-giorgos-aftias

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου