Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι πρεμιέρες στη μικρή οθόνη συνεχίζονται και τη δεύτερη εβδομάδα της νέας σεζόν

Επιστρέφουν Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Μπεκατώρου και Ζέτα Μακρυπούλια

Ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη εβδομάδα της νέας τηλεοπτικής σεζόν και οι πρεμιέρες συνεχίζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει με την «Ελένη» για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη συχνότητα του Mega στις 13.30. Μαζί της θα είναι οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Νάνσυ Νικολαΐδου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ειδησεογραφική επικαιρότητα σχολιάζει στο πλατό της «Ελένης» η Αλεξάνδρα Αθανασίου. Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα προσφέρουν άρωμα και γεύση στο καθημερινό τραπέζι. Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη συναντά ξανά στην κουζίνα της εκπομπής την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Οι αγωνιώδεις καταδιώξεις επιστρέφουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, στο Mega. Το τηλεπαιχνίδι «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου επανέρχεται για μια καθημερινή… αδρεναλίνη γνώσεων στους τηλεθεατές που το αγάπησαν και το ξεχώρισαν εδώ και δύο σεζόν. Η «οικογένεια» των chasers, δηλαδή «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχεται ένα ακόμα μέλος: Το «Super Αγόρι», που είναι ο νεότερος chaser παγκοσμίως.

Το «Rοuk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 7η χρονιά στις 15.00. Στα νέα παιχνίδια του φετινού κύκλου του τηλεπαιχνιδιού συμπεριλαμβάνονται το «Top 5», που έχει να κάνει με τη μουσική, το «Μια σου λέξη», όπου οι παίκτες καλούνται να βρουν πρόσωπα, ζώα και φαγητά. Στο «Τι άκουσες;» οι διαγωνιζόμενοι, με τη βοήθεια της Ζέτας, θα αναγνωρίζουν τους ήχους που παράγουν διάφορα αντικείμενα και πολλά άλλα.

Ο Θάνος Κιούσης αναλαμβάνει από σήμερα και καθημερινά στις 17.30 την παρουσίαση του «5Χ5». Δύο αντίπαλες ομάδες, από πέντε μέλη η καθεμία, προσπαθούν να μαντέψουν με επιτυχία τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, που παραμένουν απρόβλεπτες. Από σήμερα το scripted reality «Οικογενειακές Ιστορίες» επιστρέφει στον Alpha με καινούρια επεισόδια, καθημερινά στις 16.45. Iστορίες της διπλανής πόρτας, ιστορίες που αντίστοιχες ίσως έχουν ζήσει και κάποιοι από τους τηλεθεατές.

Στο Star θα προβάλλεται στις 17.40 το «Cash or Trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη, για τρίτη σεζόν. Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, επανέρχεται κι αυτό στο νέο πρόγραμμα του Star καθημερινά, στις 18.30, αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Στο πλευρό του Πέτρου η Νατάσα Κουβελά.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 18/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου