Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρεμιέρα σήμερα για το «The Chase» με τον νεότερο Chaser στην ιστορία του παιχνιδιού

Στις 18:30 – Το «Super Αγόρι» αναλαμβάνει να δώσει το δικό του ύφος στο τηλεπαιχνίδι

Ο δεύτερος κύκλος του «The Chase» κάνει πρεμιέρα απόψε στο MEGA με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου και τον πέμπτο chaser, Νικόλα Παχή.

Το Μεγάλο Κανάλι κάνει τη διαφορά στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που ξεκίνησε από τη Βρετανία και έχει προβληθεί σε τουλάχιστον 18 χώρες και επιστρατεύει τον νεότερο Chaser στην ιστορία του «The Chase» παγκοσμίως με τον Νικόλα Παχή.

Πώς από πρώην παίκτης έγινε ο νέος κυνηγός;

Είναι 23 ετών, κατάγεται από την Κέρκυρα, είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, λατρεύει το ποδόσφαιρο, τη μαγειρική, συμμετέχει και σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα και φυσικά έχει γνώσεις και είναι πολλές!

Την συμμετοχή του στο «The Chase» ανακοίνωσε και ο ίδιος γράφοντας:

«Και επίσημα ξεκινά μια νέα περιπέτεια στην ζωή μου!! Θα είμαι ο πέμπτος κυνηγός για την τρίτη σεζόν του Chase!! Πολλά ευχαριστώ στην παραγωγή του παιχνιδιού που με εμπιστεύτηκε, στην @mariampekatwrou και τους υπόλοιπους chasers @dimakispan @dr.mariamarkou @alexiou_elias @bill_daydreamer_fassias που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή!».

 

Η επίσημη ανακοίνωση:

Οι αγωνιώδεις καταδιώξεις επιστρέφουν σήμερα Δευτέρα, στις 18:30, στο MEGA.

Το τηλεπαιχνίδι «The Chase» συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά αδρεναλίνη γνώσεων στους τηλεθεατές που το αγάπησαν και το ξεχώρισαν εδώ και δύο σεζόν. Η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει να φέρει αντιμέτωπους τους παίκτες με τους πάντοτε ετοιμοπόλεμους Chasers, που έχουν αποδείξει πόσο εύκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν καταιγισμό δύσκολων ερωτήσεων.

Η «οικογένεια» των Chasers, δηλαδή «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχεται ένα ακόμα μέλος. Το «Super Αγόρι», ο νεότερος Chaser παγκοσμίως, αναλαμβάνει να δώσει το δικό του ύφος στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, προκαλώντας τους νέους παίκτες σε απαιτητικές καταδιώξεις.

Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων με τους Chasers, διεκδικώντας χρηματικό ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τις 10.000 ευρώ μετρητά;

 

«THE CHASE» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟ MEGA

#TheChaseGR

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου