Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Είναι επίσημο – Οι τέσσερις κριτές του «Fame Story» μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο σόου

Τί είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον ένα από αυτούς;

Στα γυρίσματα του τρέιλερ για το «Fame Story» βρέθηκε η κάμερα της «Super Κατερίνα» και αποκαλύφθηκε ποιοι αποτελούν την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Star που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Μετά από πολλή φημολογία, η Ελένη Φουρέιρα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Light και ο Γιώργος Αρσενάκος θα πάρουν τις θέσεις τους ως κριτές για τους μαθητές της αναβιωμένης μουσικής ακαδημίας με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

 

Η επιστροφή της πιο διάσημης Ακαδημίας

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, ανοίγει ξανά τις πόρτες της! Το Fame Story, ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών.

Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

 

Αντώνης Ρέμος

«Όλα είναι μουσική, καλή αρχή. Νιώθω σαν πρώτη μέρα στο σχολείο. Όλα καλά, η τηλεόραση είναι για τον κόσμο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν εμφανιζόμαστε, οι θέσεις που παίρνουμε και τα παιδιά που έρχονται να νιώσουν αυτή την εμπειρία της έκθεση. Κάθε έκθεση ενός δημοσίου προσώπου μπορεί να επηρεάσει κάποιους ανθρώπους και θετικά και αρνητικά. Αγάπη χρειάζεται, ευγένεια, αλήθεια, ο κόσμος δεν χρειάζεται ούτε δηθενιές και μεγάλα λόγια» είπε.

«Καλή είναι αυτή η αγωνία γιατί ο ρόλος δεν είναι μόνο να είσαι καλός τραγουδιστής αλλά και πώς θα τα πεις» σχολίασε ο Αντρέας Μικρούτσικος.




 

Ελένη Φουρέιρα

«Το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια. Το αγάπησα πάρα πολύ. Όταν ο Νίκος μου έκανε την πρόταση δεν μπορούσα παρά να πω ναι, με καταπληκτικούς καλλιτέχνες, με τον Γιώργο που είναι οικογένειά μου, τον Αντώνη, τον Light που τον γνωρίζω και τον Νίκο που τον αγαπάμε όλοι.

Επιλέχθηκαν άνθρωποι που εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής ο καθένας. Δεν είμαστε εδώ να κρίνουμε, εγώ είμαι εδώ να δώσω συμβουλές, να πω την άποψή μου.

Στη ζωή μου δεν είμαι κακιά, θα είμαι ο εαυτός μου, εύχομαι να βρούμε καταπληκτικά ταλέντα, παιδιά με άστρο» ανέφερε η τραγουδίστρια.




 

 

Γιώργος Αρσενάκος

Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, που θα είναι για δεύτερη φορά κριτής σε μουσικό σόου ανέφερε:

«Να ευχηθούμε πολλά ταλέντα. Να βρούμε τους επόμενους σταρ της Ελλάδας.

Είναι μια ομάδα πανικού που θα φέρει πανικό και θα βοηθήσουμε τους εκκολαπτόμενους τραγουδιστές να εξελιχθούν.

Είναι ένα είδος μουσικής με impact στη νεολαία και οφείλει να ακουστεί και αυτό το είδος» είπε για την παρουσία του Light στην κριτική επιτροπή ενώ όπως είπε θα υπάρξουν και υποψήφιοι για τραπ.




 

Light

Το πρόσωπο που έχει προκαλέσει τις περισσότερες συζητήσεις για τη συμμετοχή του στο Fame Story είναι σίγουρα ο Light.

«Είναι κάτι καινούργιο το τηλεοπτικό. Το να ασχολούμαι με καλλιτέχνες και να κρίνω αν κάνουν είναι κάτι που κάνω ήδη γιατί έχουμε τη νο1 εταιρεία στη ραπ.

Πιο πολλά αστέρια από τον βραδινό ουρανό η κριτική επιτροπή. Έχουμε τον νο1 μάνατζερ, τον νο1 λαϊκό τραγουδιστή, τη νο1 γυναίκα ποπ σταρ, τον νο1 ράπερ και πάμε για κάτι πάρα πολύ δυνατό. Έχουμε έναν παρουσιαστή που είναι ο μεγαλύτερος σούπερ σταρ και θα δώσει την κόλλα που χρειάζεται για να κολλήσει όλο αυτό» ανέφερε.




 

Το σχόλιο του Αντρέα Μικρούτσικου για τον καλλιτέχνη ήταν πως η παρουσία του Light τον προκαλεί για να δει το σόου.

«Ο Light είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για να κάτσω να το δω» είπε χαρακτηριστικά.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου