Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Έκλεισε» η Ναταλί Κάκκαβα για το Σαββατοκύριακο στο OPEN;

Τέλος ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη;

Μεγάλο θέμα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το αν η ομάδα του «Καλοκαίρι Yes» θα συνεχίσει με την εκπομπή, με διαφοροποιημένο τον τίτλο της, τα Σαββατοκύριακα στο OPEN.

Επίσης, το γεγονός πως τον ρόλο της παρουσιάστριας θα πάρει η Ναταλί Κάκκαβα, προκάλεσε ντόρο, με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο ο οποίος έκανε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο τραγουδιστής είχε πει:

«Εγώ προσωπικά είπα γενικά είμαστε μια παρέα που είμαστε και οι τέσσερις τελείως άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά και όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας καλοδεχούμενος, αλλά όποιος θέλει να το παίξει σε εμάς, καλύτερα να μην έρθει, αυτό εννοούσα. Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθει η Ναταλί, είναι και φίλη μου. Δεν είχα πει κάτι για την συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει κάποιος εκνευρισμός από το κανάλι. Εκνευρισμός για ποιο λόγο;», είπε στον αέρα της «Super Κατερίνα» όταν ρωτήθηκε σχετικώς.




Το πρωί της Παρασκευής 15/9, στην εκπομπή «Breakfast @ Star», προβλήθηκε ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει πως ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη μένουν εκτός της εκπομπής του Open.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ στο πλευρό της η Ναταλί Κάββαβα θα έχει τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Φοίβο Παπαδάκη. Την συγκεκριμένη ομάδα βέβαια θα συμπληρώσουν κι άλλα άτομα που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου