Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημοσκόπηση της Alco για τον Δήμο Αθηναίων αύριο στο Open

Έχοντας μπει δυναμικά στον «πυρετό» των εκλογικών αναμετρήσεων από τις 22 Απριλίου, το OPEN αύριο Παρασκευή 3 Μαϊου στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της Alco για τον Δήμο Αθηναίων.

 

 

Ποιος υποψήφιος δήμαρχος έχει το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου; Ποιος από τους υποψηφίους έχει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα; Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα της Αθήνας σύμφωνα με τους πολίτες;

 

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής Ώρα Ελλάδος 7, για να αναλύσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μαζί με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.

 

 

Η δημοσκόπηση της Alco για τον Δήμο Αθηναίων, είναι η δεύτερη δημοσκόπηση για το OPEN, μετά τη δημοσκόπηση για την περιφέρεια Αττικής που παρουσιάστηκε στις 22 Απριλίου στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7.

 

 

Μέχρι τις κάλπες, το ΟΡΕΝ, έχοντας ενισχύσει το πρόγραμμά του με ειδικές ενότητες και έκτακτες εκπομπές για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού, θα παρουσιάσει σειρά δημοσκοπήσεων για Δήμους, Περιφέρειες και για την Ευρω-κάλπη, καθώς και μια σειρά από τηλεμαχίες. Μετά το debate των υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7, σήμερα στην εκπομπή OPEN Mind με την Έλλη Στάη, στις 23.00, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας, Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης και Νίκος Σοφιανός.

 

 

 

Η δημοσκόπηση για τον Δήμο Αθηναίων θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 3 Μάϊου στην «Ώρα Ελλάδος 7», επτά με δέκα το πρωί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου