Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το Μαξίμου μεσολαβούσε για deal Κοντομηνά – Καλογρίτσα

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφορικά με το ραντεβού που είχε με τον Χρήστο Καλογρίτσα, μετά από μεσολάβηση του Μαξίμου, άρχισε να αποκαλύπτεται έναν ενδιαφέρον παρασκήνιο που αφορούσε την επίμαχη περίοδο της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Το Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα το δίδυμο Τσίπρα – Παππά, φαίνεται ότι ανέπτυσσε ενεργό ρόλο στο παρασκήνιο, έχοντας ως στόχο να ελέγξει εκτός από τον διαγωνισμό και την επόμενη μέρα στα κανάλια.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, εκτός από το αίτημα για την διευκόλυνση του κ. Καλογρίτσα, από τον κ. Μαρινάκη, ο τότε υπουργός Επικρατείας, στόχευε και σε κάτι ακόμη. Συζητούσε με το αφεντικό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, το ενδεχόμενο εξαγοράς ενός ποσοστού του καναλιού της Κάντζας από τον Χρήστο Καλογρίτσα. Το Μαξίμου ήθελε να έχει έτοιμο κανάλι της επομένη της αδειοδότησης. Στο πλαίσιο αυτό ο τότε διευθύνον σύμβουλος του Alpha Δημήτρης Φουρλεμάδης, μετά από μεσολάβηση του Μαξίμου, είχε αλλεπάλληλες επαφές με τον Χρήστο Καλογρίτσα, στα γραφεία του στην Συγγρού.

 

 

Ο άνθρωπος που συνομιλούσε ο Νικος Παππας δεν ήταν άλλος απο τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha Δημήτρη Φουρλεμαδη, ο οποίος ειχε επισκεφτεί κατ επανάληψη το γραφείο του Χρήστου Καλογριτσα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί οτι Δικηγορος του κ. Καλογριτσα και σύμβουλος του κ. Τσίπρα, ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Γιαννης Μαντζουράκης, ο οποίος εκείνη την περίοδο προσέφερε τις υπηρεσίες του και στον Δημήτρη Κοντομηνά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου