Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιατί στο Open κόβουν τις αθλητικές εκπομπές;

Η απεμπλοκή Σαββίδη και η νέα πραγματικότητα

Ενδεικτικό των διαθέσεων του Ιβάν Σαββίδη για μείωση της εμπλοκής του στα media, αλλά και γενικότερα για την πορεία των επενδύσεών του εντός Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός της διαρροής της πληροφορίας για το «κόψιμο» του συνόλου των αθλητικών εκπομπών του Open.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την ανάληψη των παραγωγών του ψυχαγωγικού προ- γράμματος του καναλιού από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη και, αν μη τι άλλο, συνιστά ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα των μετασχηματισμών που έχουν δρομολογηθεί για την επόμενη σεζόν στο κανάλι της Παιανίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια το αθλητικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού καταλάμβανε σημαντικό μέρος στη λίστα των ενδιαφερόντων της πλευράς Σαββίδη, αφού μέσω αυτού εξελισσόταν η επικοινωνιακή τακτική του μεγαλομετόχου του «∆ικεφάλου του Βορρά» σε ό,τι αφορά τα εγχώρια ποδοσφαιρικά δρώμενα και την επιρροή που επεδίωκε να έχει ο ίδιος και το σύστημά του σε αυτά. Ακόμα ένα στοιχείο που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι η παράμετρος της συμμετοχής των κομβικών στελεχών του ιστοτόπου SDNA, που, ως γνωστόν, συνιστούσε τη ναυαρχίδα της πολεμικής εναντίον των πάσης φύσεως αντιπάλων του επιχειρηματία από το Ροστόφ στη βραδινή αθλητική εκπομπή της Κυριακής, που προβαλλόταν στον σταθμό τα τελευταία χρόνια και δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Πέραν της προφανούς αιτίας για τα αδιανόητα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κατέγραφε, το «κόψιμο» της εκπομπής, άρα και της σταθερής παρουσίας των δημοσιογράφων του SDNA στον τηλεοπτικό αέρα του Open, μαρτυρά και τη νέα πραγματικότητα που έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό σε ό,τι αφορά τη γενικότερη επαφή με το περιβάλλον Σαββίδη. Όλα αυτά, βέβαια, με φόντο την απομάκρυνση του ιδίου από την καθημερινότητα των Μέσων που βρίσκονται στην κατοχή του.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στις 12/8/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου