Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αντώνης Χρυσουλάκης: Θα αποτεφρωθεί στην Ριτσώνα

Απέραντη θλίψη για το χαμό του αστυνομικού ρεπόρτερ των Παραπολιτικών

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης έφυγε απρόσμενα από την ζωή στα 35 του χρόνια. Ο δημοσιογράφος των Παραπολιτικών με την απώλεια του σκόρπισε την θλίψη στην δημοσιογραφική οικογένεια της χώρας.

«Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ήταν η ανακοίνωση των Παραπολιτικών όπου και ο 37χρονος δημοσιογράφος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Η τελετή για το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Χρυσουλάκη θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί στη Ριτσώνα, όπου φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν τον 35χρονο δημοσιογράφο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αποτέφρωση στις 12:40.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου