Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πλήρως ανανεωμένο το ΑΝΤ1ΝEWS.GR

Με νέα εικόνα το ειδησεογραφικό site ΑΝΤ1ΝEWS.GR μας καλωσορίζει σε ένα πιο φιλικό και σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον για να συνεχίσει να προσφέρει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, προσαρμοσμένη πλήρως στις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των αναγνωστών.

Στο ΑΝΤ1ΝEWS.GR οι ειδήσεις πρωταγωνιστούν πάντα και η διάδραση με τον αναγνώστη γίνεται αμεσότερη. Σε πρώτο πλάνο συναντάμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ήθος και αξιοπιστία από τη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1. Απόλυτη προτεραιότητα και μέγιστη επένδυση για κάθε εργαζόμενο δημοσιογράφο στο ΑΝΤ1ΝEWS.GR είναι και θα παραμείνει η αξία της ενημέρωσης και ο σεβασμός στον πολίτη.

Εκτός από τις «κλασικές» κατηγορίες ειδήσεων (Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Διεθνής επικαιρότητα, Lifeκαι Αθλητικά) το ΑΝΤ1ΝEWS.GR δεν παραλείπει να κάνει zoom στην ελληνική περιφέρεια με την ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία «Τοπικά Νέα». Καινοτομώντας, οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 «ανεβάζουν» απευθείας από το ρεπορτάζ τις τελευταίες πληροφορίες για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας στην ειδική κατηγορία #ant1news. Με αυτό τον τρόπο οι αναγνώστες θα ενημερώνονται πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Το ΑΝΤ1ΝEWS.GR θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα απευθείας προβολής (LIVE) όλων των δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 αλλά και όλων των ρεπορτάζ παράλληλα και σε μορφή video on demand.

Το πρωτογενές περιεχόμενο πρωταγωνιστεί στη νέα σελίδα του ANT1NEWS.GRΗ «Special Reports» στήλη φιλοξενεί συνεντεύξεις ειδικών που συζητούν, αναλύουν και εξηγούν μικρά και μεγάλα θέματα που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την καθημερινότητα απαντώντας σε κάθε ερώτημα, κάθε αναγνώστη. Επιπλέον, εκτενή πρωτογενή ρεπορτάζ και συνεντεύξεις θα παράγονται και θα προβάλλονται αποκλειστικά στο ANT1NEWS.GR.

Η αρθρογραφία δεν απουσιάζει από το νέο ANT1NEWS.GRΣπουδαίοι επιστήμονες αλλά και άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών διατυπώνουν τις απόψεις τους για την επικαιρότητα «Με υπογραφή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο ΑΝΤ1ΝEWS.GR είναι διαθέσιμα όλα τα προγράμματα του ΑΝΤ1 σε μορφή videoκαθώς και η ενεργή σύνδεση με τα sites VICENETWIXFTHIS και THRIVE ώστε να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον αναγνώστη μία πλήρη και ολοκληρωμένη εμπειρία παρέχοντάς του περαιτέρω τη δυνατότητα για διαφορετικές και εναλλακτικές επιλογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00