Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κινητικότητα και «ζυμώσεις» στα περιφερειακά κανάλια

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Μια άκρως ενδιαφέρουσα τηλεοπτική αγορά προκύπτει στους κόλπους των περιφερειακών καναλιών της Αττικής, με φόντο τις ενέργειες και τις ζυμώσεις που πραγματοποιούν οι ιδιοκτησίες τους.

Εξάλλου, με δεδομένο ότι η βάση των εν λόγω τηλεοπτικών καναλιών είναι η ενημέρωση, οι αναμετρήσεις για την Αυτοδιοίκηση, αλλά και οι ευρωκάλπες αποτελούν ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού. Ιδιαιτέρως σημαντική θεωρείται η προσθήκη του Ρενάτο Λέκκα στο One του ∆ιονύση Παναγιωτάκη, που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, συνιστά μια ξεκάθα- ρη ένδειξη των προθέσεων του τηλεοπτικού σταθμού για διατήρηση της ισχυρής παρέμβασης που αποτυπώθηκε στη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές κάλπες.

Ταυτόχρονα, τα ανανεωμένα Action24 και Attica (ιδιαίτερα το πρώτο, το πρόγραμ- μα του οποίου έχει σημαντικούς μετασχηματισμούς σε σχέση με πέρυσι), των Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου, θα επιχειρήσουν να αναπτύξουν ακόμα περισσό τερο τη δραστηριότητά τους, ενώ το Kontra θα αναζητήσει τον δικό του δρόμο στη μετα-Τσίπρα εποχή, στη διάρκεια της οποίας κατείχε τη μερίδα του λέοντος σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική καταγραφή της επικαιρότη- τας από μια σκοπιά φίλα προσκείμενη στην Κουμουνδούρου (εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει, ως γνωστόν, ο έντονος ανταγωνισμός από το Attica).

Τέλος, συνεχίζονται, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, οι προσπάθειες της πλευράς Μελισσανίδη για μετάδοση του σήματος του Naftemporiki TV μέσω τηλεοπτικού διαύλου της Αττικής.

 

*Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 6/8

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου