Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πάνω από 100 εκ. Ευρώ η ζημιά Σαββιδη στο open

Σαν ακυβέρνητο σκάφος μοιάζει το μιντιακό συγκρότημα της Dimera του Ιβαν Σαββιδη, αφού κανείς πλέον δεν έχει καταλάβει την σκοπιμότητα που εξυπηρετεί συνολικά το εγχείρημα. Η εφημερίδα «Έθνος» καταγράφει πωλήσεις που κινούνται στα επίπεδα της κομματικής «Αυγής», ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός Open, κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, δυσανάλογα με το λειτουργικό κόστος του καναλιού. Ο λόγος που εξακολουθεί να συντηρείται η «μαύρη τρύπα» – και να μεγαλώνει μετά με τη μέρα- έχει να κάνει εν πολλοίς με την άγνοια του μεγαλομετόχου. Όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αποτελεί βεβαιότητα ότι ο Ιβαν Σαββιδης, αγνοεί στο σύνολο της την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, ουδείς τον έχει ενημερώσει για την καθημερινή (μεγάλη) ζημιά που καταγράφει στα ταμεία της Dimera, η συνέχιση της κυκλοφορίας του ημερήσιου Έθνους, το οποίο περαν των χαμηλών πωλήσεων, αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν κατάφερε να έχει την προσδοκόμενη επιρροή, που ήταν και το ζητούμενο για τον κ. Σαββιδη.

 

 

Αντίστοιχη είναι το πρόβλημα και στον τηλεοπτικό σταθμό Open, που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει επ ακριβώς το ύψος της ζημιάς που καταγράφει το κανάλι. Το μόνο σίγουρο, που εύκολα μπορεί κανείς να καταγράψει, είναι ότι το κανάλι σε επίπεδο επιρροής, κινείται σε επίπεδα περιφερειακού (και αν) καναλιού. Η λανθασμένη επιλογή στο πρόσωπο της Έλλης Στάη, έχει δημιουργήσει μια παθογένεια που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Το Δελτίο Ειδήσεων, καταγράφει νούμερα που κινούνται πέριξ του 5%, γεγονός που εκ των πραγμάτων βγάζει από τον χάρτη των μεγάλων το κανάλι. Εκτός όμως από τα ποσοστά τηλεθέασης, μέχρι στιγμης το κανάλι δεν έχει κάνει ούτε μια μεγάλη αποκάλυψη, εξέλιξη που συνδέεται άμεσα με τις ισορροπίες που είναι αναγκασμένο να κρατήσει με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Παντως, ανεξάρτητα από τα παραπάνω που αργά η γρήγορα θα γίνουν αντιληπτά από τον μεγαλομέτοχο της επιχείρησης, οι εκτιμήσεις που υπάρχουν εντός και εκτός Dimera, κάνουν λόγο για ζημιά που ξεπερνά τα 100 εκ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που δαπάνησε ο Ιβαν Σαββιδης για την εξαγορά του καναλιού από τον Φίλιππο Βρυωνη. Μιλάμε για ένα νούμερο που στην κυριολεξία κάθε μέρα διογκώνεται, χωρίς κανείς να γνωρίζει (ακόμη και εντός της επιχείρησης) που μπορεί να φτάσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member