Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλλάζει το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 τη νέα σεζόν – Μειώνεται η ενημέρωση

Θολό παραμένει ακόμη εάν θα υπάρχουν στη νυχτερινή ζώνη κάποιες ενημερωτικές εκπομπές ή θα μετακομίσουν όλες στο ERT NEW

Με σαρωτικές αλλαγές και μείωση της ενημέρωσης μπαίνει στον ανταγωνισμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν η ΕΡΤ1.

Πιθανότατα νωρίτερα από τα υπόλοιπα κανάλια, καθώς οι σειρές της ενδέχεται να κάνουν πρεμιέρα ακόμη και στα τέλη Αυγούστου.

Η ημέρα θα ξεκινά στις 6.00 το πρωί με την ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» και παρουσιαστές τη Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Στις 10.00 θα δίνουν τη σκυτάλη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» (φεύγει από τον τίτλο της εκπομπής το «την μεσημβρίαν») με οικοδεσπότες τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Θα ακολουθεί στις 12.00 το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Στη ζώνη 13.00 με 15.00 θα αποφασιστεί σύντομα ο προγραμματισμός και 15.00 θα ξεκινά το «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Θα διαρκεί μέχρι τις 18.00, όποτε και θα προβάλλεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από Δευτέρα έως Πέμπτη με τον Γιώργο Κουβαρά, και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με τον Απόστολο Μαγγηριάδη.

Στις 18.00 με 19.00 θα προβάλλεται το νέο τηλεπαιχνίδι «Switch», ο παρουσιαστής του οποίου ακόμη αναζητείται.

Αμέσως μετά θα ξεκινά η προβολή των σειρών, ενώ θολό παραμένει ακόμη εάν θα υπάρχουν στη νυχτερινή ζώνη κάποιες ενημερωτικές εκπομπές ή θα μετακομίσουν όλες στο ERT NEWS, όπως φυσικά και τα δελτία ειδήσεων στις 15.00 το μεσημέρι και στις 21.00, που φεύγουν από το πρόγραμμα του πρώτου καναλιού.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 26/07/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου