Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Οι Πανθέοι»: Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα δραματική σειρά θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ από τον Σεπτέμβριο

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι», η οποία θα προβάλλεται καθημερινά από το Σεπτέμβριο στη βραδινή ζώνη του καναλιού.

Αθήνα, 1939… Η ιστορία της οικογένειας των «Πανθέων» αρχίζει, την ώρα που η Ευρώπη ζει υπό την απειλή του μεγάλου πολέμου. Τραγικά γεγονότα, παράνομοι έρωτες, απάτες, εκβιασμοί και καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και μεταφέρονται στην τηλεοπτική μας οθόνη, σε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών.

Οι ήρωες του περίφημου μυθιστορήματος του Τάσου Αθανασιάδη «Οι Πανθέοι» παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από το σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Άγγελου Χασάπογλου, με τη συμμετοχή ενός εξαιρετικού καστ ηθοποιών. Πριν από λίγες ημέρες ακούστηκε η πρώτη κλακέτα και τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Μιχαλόπουλου.

Ο σκηνές γυρίζονται σε φυσικούς χώρους σε όλη την Αττική, αλλά και σε δύο τεράστια πλατό, εκεί όπου, σύμφωνα με το σενάριο, τα ετερόκλητα μέλη της οικογένειας ερωτεύονται και ζουν απαγορευμένα πάθη. Εκεί όπου θα ξεδιπλωθούν οι ιστορίες των «Πανθέων». Κάποιοι εκβιάζουν κι εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες της εποχής με στόχο το γρήγορο πλουτισμό. Κάποιοι προσπαθούν να διατηρήσουν την αίγλη της οικογένειας που απειλείται από την αποκάλυψη ένοχων μυστικών.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη) και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

 

*Δημοσιεύθηκε στην On Time στις 25/07

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου