Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Νικήτας Κορωνάκης στο media.gr «Η ενημέρωση δεν σταματάει ποτέ»

Από αύριο Δευτέρα 17 Ιουλίου  και κάθε πρωί στις 06:00, αναλαμβάνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στο Mega μαζί με τη  Στέλλα Στυλιανού

Από αύριο Δευτέρα 17 Ιουλίου  και κάθε πρωί στις 06:00, τη σκυτάλη της ενημέρωσης στο Mega αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του σταθμού, Στέλλα Στυλιανού και Νικήτας Κορωνάκης.
Για τρίτη χρονιά, το δίδυμο της ενημέρωσης του Mega, θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις της ημέρας με αξιοπιστία, εγκυρότητα και πάντα θετική διάθεση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος  Νικήτας Κορωνάκης μιλά στο  media.gr λίγο πριν την πρεμιέρα του και μας καλεί  να γίνουμε όλοι μια παρέα!

 

Πρεμιέρα αύριο. Είσαι προετοιμασμένος για μία καλοκαιρινή ενημέρωση;

Από αύριο και κάθε μέρα, Δευτέρα με Παρασκευή θα λέμε την πρώτη καλημέρα στις 06:00 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Θα έχουμε ένα γεμάτο τετράωρο, έως και τις 10:00, με πολλή ενημέρωση, με πολιτική, με οικονομία, με θέματα καθημερινότητας, αλλά και με πολλά χαλαρά, καλοκαιρινά θέματα.

 

Είμαστε, μια μεγάλη ομάδα, που έχουμε ετοιμάσει πολλά και με αρκετό ενδιαφέρον θέματα. Είμαστε πανέτοιμοι να κρατήσουμε συντροφιά στους τηλεθεατές για ακόμη μια χρονιά.  Είναι το τέταρτο καλοκαίρι που βρίσκομαι στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού και έχω την ίδια όρεξη και διάθεση όπως στην αρχή να δουλέψω, προκειμένου η εκπομπή να είναι η  πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και για φέτος.

 

 

 

Γιατί ο κόσμος να επιλέξει να σας δει;

 

Αυτό που θα προσπαθήσουμε, είναι να αποτελέσουμε την καλοκαιρινή πρωινή παρέα των τηλεθεατών. Θα μπαίνουμε από νωρίς στα σπίτια τους και στην ουσία θα ξεκινούν την ημέρα τους μαζί μας. Με αντικειμενικότητα, ψυχραιμία, φρεσκάδα, αλλά και ωραία θέματα, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε η επιλογή τους και για το φετινό καλοκαίρι.

 

 

 

Παραμένετε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Πώς πιστεύετε θα είναι το καλοκαίρι φέτος από ειδήσεις;

 

Στην πρώτη γραμμή, χειμώνα και καλοκαίρι. Η ενημέρωση δεν σταματάει ποτέ. Ο Ουμπέρτο Εκο, μπορεί να έχει πει ότι «Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», ωστόσο κάθε καλοκαίρι διαψεύδεται.  Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι και φέτος το καλοκαίρι, δεν θα στερέψουμε από ειδήσεις. Αυτό που ελπίζω και εύχομαι ωστόσο, είναι οι ειδήσεις που θα έχουμε, να είναι ευχάριστες και όχι δυσάρεστες.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου