Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ολική επαναφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star

Με διετές συμβόλαιο αναλαμβάνει το «Shopping Star» και προσεχώς το «GNTM»

Πολύ κοντά στις τελικές υπογραφές με το Star βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να κλείσει το θέμα.

Έπειτα από πολλά δοκιμαστικά ανδρών και γυναικών το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέγγισε το μοντέλο και παρουσιάστρια προτείνοντάς της την υπογραφή κλειστού διετούς συμβολαίου με τη δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (2+1).

Φαίνεται λοιπόν πως έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας της Βίκυς Καγιά στο «Shopping Star», η διάδοχός της δεν είναι άλλη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Άλλωστε, τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για την άσπονδη φιλία μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον ΣΚΑΪ πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, στο τραπέζι των συζητήσεών της με το Star έχει μπει και το «GNTM».

Μπορεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2023- 2024 το πρότζεκτ να έχει «παγώσει», όμως το Star διατηρεί στο συρτάρι τα δικαιώματα μετάδοσής του. Πιθανότατα θα επιστρέψει στον αέρα από το φθινόπωρο του 2024 και σε αυτή την περίπτωση απόλυτο φαβορί για την παρουσίασή του είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχοντας παράλληλα και την ιδιότητα του κριτή.

Είναι ευδιάκριτο, λοιπόν, πως πρόκειται για ολική επαναφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Πλέον, κι εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 14/7/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου