Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον Σπορ fm όλοι οι αγώνες

Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη η αγωνιστική δράση έρχεται στον ΣΠΟΡ FM.

Η 27η αγωνιστική της Super League έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, για αυτό εσείς συντονιστείτε στους 94,6 , ώστε να μη χάσετε στιγμή από τα παιχνίδια του διημέρου.

 

Το Σάββατο στις 19:00 ο έκτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον πέμπτο Άρη. Μισή ώρα αργότερα στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΛ. Η αυλαία της αγωνιστικής όμως ανοίγει στις 17:15 στο Ηράκλειο, όπου ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται

με φόντο την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Το κυριακάτικο πρόγραμμα αρχίζει στις 16:00 στα «Πηγάδια», με την αναμέτρηση της Ξάνθης απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι της Τρίπολης στις 17:15, ανάμεσα στον Αστέρα και το Λεβαδειακό.

 

Στις 19:00 ο Παναιτωλικός θα μονομαχήσει με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο και μισή ώρα μετά στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Λαμία ρίχνουν την αυλαία των κυριακάτικων αναμετρήσεων.

 

Παράλληλα, υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια στη Football League και στη Γ’ Εθνική, όσο και στην Basket League . O ΣΠΟΡ FM θα βρίσκεται και στις Σέρρες για το φάιναλ φορ του βόλεϊ γυναικών και θα σας μεταφέρει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διοργάνωση. Και φυσικά όλα τα στοιχεία από τα σπουδαία ματς των ξένων πρωταθλημάτων. Οι μάχες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και όχι μόνο περνούν από τους 94,6.

 

H εκπομπή «Game Zone» σας βάζει στο παιχνίδι κάθε Σαββατοκύριακο από τις 15:00 μέχρι τα μεσάνυχτα μεταφέροντας τα μικρόφωνα στα γήπεδα, αλλά και με ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις σας προσφέρει σφαιρική ενημέρωση!

 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη τη δράση ακούστε την εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου