Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εμφύλιος πόλεμος Τζανακόπουλου – Παππά για τις ισορροπίες στην ΕΡΤ

Σε μία κλωστή κρέμονται και πάλι οι ισορροπίες στο μέτωπο της διελκυστίνδας Παππά-Τζανακόπουλου για την ΕΡΤ. Όπως έγραφε πριν από μερικές εβδομάδες η στήλη, ο υπουεργός Ψηφιακής Πολιτικής επέλεξε να στείλει μήνυμα αποστασιοποίησης από τα τεκταινόμενα στο Ραδιομέγαρο, προκειμένου να μετριαστεί η έντονη κριτική που του ασκείται για τα πρπραγμένα του τόσο στο κομμάτι της τηλεθέασης και της προσέλκυσης διαφημιστικού εσόδου όσο και σ’ αυτό της οικονομικής διαχείρισης και της οργάνωσης, που βάσει αποτελεσμάτων στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία. Πλέον, το παιχνίδι της γραμμής του ενημερωτικού τομέα, αλλά και μια σειρά άλλων παραμέτρων όσον αφορά την καθημερινή λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης πέρασε στο γήπεδο του Δημήτρη Τζανακόπολου, ο οποίος επι της ουσίας συνομιλεί σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα για τυα τρέχοντα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιάννη Δρόσο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στο γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή μάλλον έχει γυρίσει μπούμερανγκ στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος με φόντο τα απογοητευτικάν ούμερα τηλεθέασης που εξακολουθούν να συγκεντρώνουν τα κανάλια της ΕΡΤ (ακόμη και το νεοσύστατο αθλητικό) έχει μπει στο ίδιο κάδρο με τον Νίκο Παππά, ο οποίος θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό κατέστη εφικτό να μοιραστούν οι αρνητικές εντυπώσεις για το γενικότερο μπάχαλο. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι στελέχη του Ραδιομεγάρου που πρόσκεινται στον υπουργό, αναρωτιούνται αν η εσωκομματική αντιπολίτευση όπως ο Νίκος Φίλης (που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο) και οι 53+ θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο κριτικής για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ραδιομέγαρο ενόψει τω ν διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων των επόμενων μηνών. Αυτό θα πει… συναδελφική αλληλεγγύη!

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member