Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στην “Συντακτών” η πρώτη συνέντευξη Κόκκαλη – Το γεύμα των Παππάδων στην “Μελίνα”

Μετά το “Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων”, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, θα δώσει την πρώτη συνέντευξή και στην πολυαγαπημένη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον δεν είναι άλλη από την “Εφημερίδα των Συντακτών”.  Η εφημερίδα που έχει ως “μοναδικό εργοδότη το αναγνωστικό της κοινό”, έκρινε σκόπιμο να το ενημερώσει για τις θέσεις, τα σχέδια και κυρίως το όρμα που έχει ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη. Ναι, του ίδιου ανθρώπου που επί χρόνια ο αείμνηστος Κίτσος Τεγόπουλος, έγραφε μονόστηλα για να αναδείξει το βάθος της διαπλοκής του. Ναι, του Σωκράτη Κόκκαλη, που η κανονική εφημερίδα των Συντακτών, η “Ελευθεροτυπία”, είχε πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από αποκαλύψεις που αφορούσαν τον πατέρα του σημερινού υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στον κοινό στόχο που έχουν πλέον οι επιφανείς διαπλεκόμενοι και η “Εφημερίδα των Συντακτών”, που δεν είναι άλλος από την παραμονή του Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Υ.Γ.: Οι πληροφορίες που θέλουν την Άντα Ψαρά να έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική συνέντευξη Κόκκαλη, ελέγχονται ως ανακριβείς.

 

 

Υ.Γ. 2.: Το γεγονός ότι το περασμένο Σάββατο, στην ταβέρνα “Μελίνα” γευμάτισαν, ο υπουργός Μέσων Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο υπεύθυνος του φύλλου Σαββατοκύριακου Τάσος Παππάς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με το γεγονός ότι αύριο φιλοξενείται στην εφημερίδα του αρχισυντάκτη. Όλα αντικειμενικά και ωραία. Απλά φαντάζεστε τι θα έγραφαν οι “Συντάκτες” αν ένας εν ενεργεία υπουργός, έτρωγε με έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή, γιο διαπλεκόμενου επιχειρηματία, και μ’ έναν διευθυντικό στέλεχος εφημερίδας του Μαρινάκη;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου