Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η κομματική «Αυγή» τυπώνεται τσάμπα (χρόνια τώρα) στην Ίριδα

Παρά το γεγονός ότι επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είτε από φόβο, είτε κατόπιν άνωθεν (υπουργικών) εντολών, η κομματική εφημερίδα του κυβερνώντος κόμματος, έχει μπουκώσει από διαφήμιση, μαθαίνω ότι επί χρόνια την βγάζει τσάμπα στην εκτύπωση. Και όταν λέμε τσάμπα, το εννοούμε, αφού όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στην στήλη, το επίσημο «όργανο» του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πληρώνει στην «Ιριδα», ούτε χαρτί, ούτε εκτύπωση. Όλα στο μηδέν και κατ’ άλλα κριτική για τους πάντες και τα πάντα.
Προφανώς, οι διοικούντες την εφημερίδα, θα έχουν έτοιμες τις απαντήσεις τους. Θα βγουν και καταγγείλουν τα «διαπλεκόμενα» (που δεν έχουν καμία σχέση με τον σύντροφο Πέτρο Κόκκαλη) που έχουν βάλει ως στόχο να λεκιάσουν την ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς. Δεν ξέρω και ποσώς μ’ ενδιαφέρει τι θα γράψουν και τι θα πουν.
Απεναντίας, μ’ ενδιαφέρει και μάλιστα όσο δεν περνά από το μυαλό τους, το γεγονός ότι επί χρόνια τυπώνονται τσάμπα. Τα υπόλοιπα για τις off shore, τις διαφημίσεις με βάση την κυκλοφορία και όλα τα άλλα, κάποια στιγμή θα τα ψάξει ένας εισαγγελέας. Θα ειχε αξία η άποψη του Θανάση Καρτερου και γι αυτο το θέμα, μιας και ασχολείται για τα πάντα,τώρα που βλέπει τον Αλέξη να χάνει την μπάλα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00