Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επιστρέφει στο Open o Νίκος Κοκλώνης

Δείτε το ρεπορτάζ

Εξελίξεις υπήρξαν χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Με τα σενάρια για το μέλλον του καναλιού να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας υπήρξε πολύωρη συνάντηση του ιδιοκτήτη της Barking Well Media Νίκου Κοκλώνη και του συμβούλου διοίκησης της εταιρείας παραγωγής Τζόνι Καλημέρη, αλλά και της Ιζαμπέλας Σασλόγλου με το γενικό και ταυτόχρονα εμπορικό διευθυντή του Open Νίκο Αργυρό.

Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας, με το ακριβές πλαίσιο της συνεργασίας να αναμένεται να αποσαφηνιστεί εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με εσωτερική ανακοίνωση που έλαβε χθες το σύνολο των εργαζομένων του Open:

«Η διοίκηση του Open, στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του σταθμού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media. H Barking Well αναλαμβάνει υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την παραγωγή όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών του Open, ενώ κάποιες άλλες, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, κάνουν λόγο και για είσοδο του παραγωγού στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα διατηρήσει σε πρώτη φάση το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, καθώς και τον έλεγχο του ενημερωτικού τομέα.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 7/6/2023

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00