Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

On air καβγάς Μαλέλη -Κοτρώτσου: «Παίζετε παιχνίδια. Από άνθρωπο που είχα προσλάβει, περίμενα διαφορετική συμπεριφορά»

Έντονη αντιπαράθεση στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Η επόμενη μέρα», με τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, να κάνει λόγο για εμπάθεια του παρουσιαστή προς το πρόσωπό του.

 

 

Ξέφυγε η συζήτηση στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που παρουσιάζει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος. Ο καλεσμένος, Σταμάτης Μαλέλης, τόνισε απευθυνόμενος προς τον παρουσιαστή ότι δεν τον σέβεται και ότι τον διακόπτει συνεχώς.

 

 

«Δε με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δε θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά στη δουλειά σας. Δε θα μου κάνετε μαθήματα, τελείωσε. Παίζετε παιχνίδια. Να μου ζητήσετε συγνώμη. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πως μιλάτε. Τελεία και παύλα, καταλάβατε κύριε Κοτρώτσο;», είπε εξοργισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης.

 

 

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει να είστε πολλές φορές εδώ. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σας. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ανταπαντώντας.

 

 

«Δεν με σέβεστε. Πιο χαμηλά οι τόνοι. Στην ΕΡΤ είστε. Ντροπή σας να μιλάτε σε μένα έτσι, που μου οφείλετε όσα μου οφείλετε», συνέχισε ο Σταμάτης Μαλέλης.

 

 

«Εσείς δεν με σέβεστε. Δεν σας οφείλω τίποτα, ό,τι έχω κάνει το οφείλω στη δουλειά μου» είπε ο παρουσιαστής σε υψηλούς τόνους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00