Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Με 2+1 προγράμματα συνεχίζεται η συνεργασία Ατζούν και ΣΚΑΪ

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Κλείνουν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν μεταξύ του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι και του ΣΚΑΪ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, το «My Style Rocks» για δύο τελικά κύκλους, που θα προβληθούν, μάλιστα, διαδοχικά την επόμενη σεζόν, μετατρέπεται σε εσωτερική παραγωγή, με την Acun Medya να παραχωρεί τα δικαιώματα προβολής του στον ΣΚΑΪ, εισπράττοντας παράλληλα από το κανάλι του Φαλήρου ένα μεγάλο εφάπαξ ποσό. Το πλατό του νέου κύκλου θα στηθεί στα Μελίσσια, ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα παραμένει στην παρουσίαση η Κατερίνα Καραβάτου και στην επιτροπή οι Δημήτρης Σκουλός, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιος Κουδουνάρης.

Ως γνωστόν, πρόσφατα ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του «I am a celebrity get me out of here» από το βρετανικό ITV και τα παραχωρεί τώρα στον Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος θα αναλάβει την παραγωγή του ριάλιτι στην Acun Medya. Τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι στον Άγιο Δομίνικο και, όπως όλα δείχνουν, παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Εφόσον πέσουν και οι τελικές υπογραφές, ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τον τελικό του «Survivor all star» και στη συνέχεια θα αναχωρήσει και πάλι για την Καραϊβική.

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους celebrities.

Για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν, ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλίτζαλι συζητούν για «Voice» και «Survivor», χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει ληφθεί απόφαση. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρξει κλασικό «Survivor» και καθόλου «The Voice», το οποίο θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη από το φθινόπωρο του 2024.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 29/5/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου