Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξεκινάει δυο νέα ριάλιτι ο ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου

Σε νέα ρότα μπαίνει ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου αλλάζει στρατηγική εξαιτίας των χαμηλών επιδόσεών του στους πίνακες τηλεθέασης. Στο Φάληρο θα ακολουθήσουν την επιτυχημένη συνταγή του Mega με τα σίριαλ. Σε αυτό το μοτίβο είναι το remake της θρυλικής σειράς του Mega «Λόγω Τιμής» και τα νέα επεισόδια των σειρών «Κόκκινο Δωμάτιο» και «Πολυκατοικία».

 

 

Όπως σημειώνει το ένθετο «Secret» σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Λοΐζος Ξενόπουλος. Ο ίδιος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους δημιουργούς Αλέξανδρο Ρήγα και Μιρέλα Παπαοικονόμου από τη θητεία του στο Mega. Με την αλλαγή φιλοσοφίας στο πρόγραμμα υπάρχουν ερωτηματικά ως προς τη συνεργασία του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

 

Όπως αναφέρει το «Secret» η συνεργασία του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό θα συνεχιστεί με προγράμματα όπως το «Voice», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «My Style Rocks». Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με το «Survivor» αφού όπως μαρτυρούν και οι επιδόσεις του τρίτου κύκλου μάλλον έχει αρχίσει να κουράζει το κοινό.

 

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Secret» θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο ενημερικό κομμάτι. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει και πάλι η εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά, ενώ θα υπάρξουν ενημερωτικές εκπομπές και στην μεσημεριανή και την απογευματινή ζώνη. Όπως σημειώνεται, μεγάλο ρόλο θα παίξει σε αυτό ο χρόνος των εθνικών εκλογών. Δεν αποκλείεται οι προσθήκες στο κομμάτι της ενημέρωσης να γίνουν και μέσα στον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου