Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το… επόμενο βήμα πέντε ηθοποιών από τις «Άγριες Μέλισσες»

Επιστρέφουν δριμύτεροι με νέα τηλεοπτικά καθήκοντα

Αρκετοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών», ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν της σειράς, αποφάσισαν για ένα χρόνο να απέχουν. Τώρα επιστρέφουν δριμύτεροι με νέα τηλεοπτικά καθήκοντα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από το επόμενο φθινόπωρο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Παράδεισο των κυριών», που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον Alpha και διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’60. Θα υποδυθεί έναν επιχειρηματία που θα επιχειρήσει να ανατρέψει τις ισορροπίες.

Σε σειρά εποχής θα πρωταγωνιστήσει και η Δανάη Μιχαλάκη. Στη δεκαετία του ’70 τοποθετείται χρονικά η «Παραλία» της ΕΡΤ. Η σειρά του πρώτου καναλιού είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι και το σαλιγκάρι» και διαδραματίζεται στα Μάταλα, περιγράφοντας την έντονη ζωή των χίπηδων.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της «Μάγισσας» του ΑΝΤ1, της νέας δραματικής σειράς των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, η οποία τοποθετείται χρονικά στην προεπαναστατική Μάνη. «Μάγισσα» θα είναι η Έλλη Τρίγγου, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά έχει και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Τέλος, την τηλεοπτική επιστροφή της προετοιμάζει και η Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ένα σύγχρονο δράμα, το οποίο θα βγει στον «αέρα» στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, από τον Ιανουάριο του 2024. Η σειρά θα είναι σε παραγω- γή της J.K. Productions του Γιάννη Καραγιάννη και οι πρώτες επαφές με τους ενδιαφερόμενους σταθμούς έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 26/5/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου