Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Πινγκ πονγκ» του Ουγγαρέζου με τη Ζαρίφη για «τους… δύο αποτυχημένους του 5Χ5»

Η Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη» στο Mega και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιφύλασσε ξεχωριστή υποδοχή στην παρουσιάστρια. Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ένα «πινγκ πονγκ» με απίθανες ατάκες.

«Τι τη φέρατε τώρα εδώ; Ούτε ο Σάββας δεν τα κάνει αυτά», είπε αρχικά ο Δημήτρης για την Κατερίνα, προσθέτοντας στο ίδιο χιουμοριστικό τέμπο: «Μου φέρατε τους δύο αποτυχημένους του “5Χ5”! Απολειφάδια. Όποιος δεν τα πήγε στο δοκιμαστικό, τον φέραμε εδώ να μας βοηθήσει στην εκπομπή».

«Τουλάχιστον εμάς μας κάλεσαν για δοκιμαστικό, μας πήραν ένα τηλέφωνο, εσένα ούτε… αναπάντητη», είπε η Ζαρίφη, με τον Ουγγαρέζο να αποκρίνεται: «Τι τη φέρατε εδώ; Αφού είναι στο τέλος της καριέρας της».

Η παρέμβαση Μενεγάκη δε ήταν όλα τα λεφτά. «Έχει συμβόλαιο, για αυτό δεν μπορούν να τον καλέσουν σε άλλα κανάλια», είπε για τον συνεργάτη της, με τη Ζαρίφη να παίρνει ξανά την «μπάλα» και να απαντά: «Ενώ αν δεν είχε συμβόλαιο, θα είχε πάρει φωτιά το κινητό. Τα επαγγελματικά σου είναι σαν τα… συναισθηματικά σου».

 

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή  στις 25/5

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου