Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ANT1+_Μεγάλος διαγωνισμός F1 από το ΑΝΤ1+

Το ΑΝΤ1+ κάνει πραγματικότητα το όνειρο της Formula 1 και χαρίζει σε δύο άτομα την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία για να ζήσουν από κοντά τον αγωνιστικό παλμό των μονοθεσίων και τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις των ΦερστάπενΧάμιλτον και Λεκλέρ στο θρυλικό Silverstone!

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει 2 εισιτήρια για τις Grandstand κερκίδες του Silverstone για όλο το τριήμερο ταχύτητας στο ιστορικό Grand Prix της Μ. Βρετανίας, μαζί με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για 2 άτομαΔικαίωμα συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό έχουν όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές του ΑΝΤ1+.

Στο ΑΝΤ1+ βλέπουμε όλη τη δράση του πρωταθλήματος της Formula 1, καθώς η πλατφόρμα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά όλες τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές, αλλά και όλα τα Grand Prix χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις. Όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων F1F2 και F3 προβάλλονται live και on demand, μαζί με πλούσιο υλικό από ιστορικές στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, αποκλειστικά στο antennaplus.gr.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου