Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ντέρμπι (και) στην ΕΡΤ SPORTS

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το νέο αθλητικό κανάλι φέρνει στους δέκτες σας σε υψηλή ευκρίνεια το ντέρμπι των «αιωνίων» αλλά και όλες τις αναμετρήσεις των ομάδων της πρώτης εξάδας.

Η επικίνδυνη έξοδος του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και η μάχη του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι κρίνουν πολλά στη μάχη της κορυφής, ενώ το κυρίως πιάτο σερβίρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 19:00 στο παραδοσιακό ελληνικό ντέρμπι και η ΕΡΤ SPORTS θα σας βάλει στο κλίμα του αγώνα, μία ώρα νωρίτερα με τη Superleague Day.Συγκεκριμένα, στις 18:00, η Κατερίνα Αναστασόπουλου και ο Βασίλης Μπακόπουλος παρουσιάζουν την εκπομπή που θα σας πάει μέχρι τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι.

Τη σκυτάλη για την περιγραφή μαζί με τον Βασίλη Μπακόπουλο θα πάρει ο Γιώργος Χαϊκάλης, ενώ οι ρεπόρτερ, Στέλιος Σωτηρόπουλος,Γιάννης Δάρας και Γιάννης Ράνιος θα σας μεταφέρουν κάθε λεπτομέρεια της κρίσιμης αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει το Post Game με πλούσιο ρεπορτάζ και το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι, ενώ στις 21:45 έρχεται στους δέκτες σας η «Αθλητική Κυριακή» με τον Γιώργο Λυκουρόπουλο και τον Περικλή Μακρή και δράση απ’ όλα τα γήπεδα και αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σάββατο 16/3 19:00      Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Περιγραφή: Γ. Λυκουρόπουλος

Ρεπορτάζ: Γ. Μίνος – Ειρ. Μαραγκού

Κυριακή 17/3 16:00       Ατρόμητος – ΑΕΚ

Περιγραφή: Γ. Καραλής

Ρεπορτάζ: Στ. Σαρέσκος – Μ. Θεοδοσίου

Κυριακή 17/3 19:00       Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Περιγραφή: Γ. Χαϊκάλης – Β. Μπακόπουλος

Ρεπορτάζ: Στ. Σωτηρόπουλος – Γ. Δάρας

Δευτέρα 18/3 19:00       Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Περιγραφή: Γ. Τραπεζανίδης

Ρεπορτάζ: Τ. Πακλατζής

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00