Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ποιος το λέει ο Κωστακης; Α, τότε δεν έχει σημασία

Απάντηση στα όσα έγραψε ο Κωστας Βαξεβάνης, έδωσε μέσα από την στήλη του στα «Νέα» ο δημοσιογράφος Γιωργος Παπαχρηστος. Θυμήθηκε μια αγόρευση του γέρου της Δημοκρατίας προκειμένου να απαντήσει στον εκδότη του Documento.

 

«Θα κλεισω για σήμερα με ένα ιστορικό περιστατικό, το οποίο έχει ως πρωταγωνιστή τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Γέρο της Δημοκρατίας,έναν από τους δεινότερους ρήτορες που πέρασαν από την πολιτικη ιστορια της χώρας.
Μια φορά λεει, ο Γεώργιος Παπανδρέου, αγόρευε στη Βουλή, σε μια ταραγμένη από τα πολιτικά πάθη περιοδο. Στο κλίμα της εποχής, βουλευτής της δεξιάς προσπαθουσε να τον αποσυντονίσει υβρίζοντάς τον συνεχώς. Απτόητος ο Γεώργιος Παπανδρέου από τις διακοπές, συνέχισε να απευθύνεται στο σώμα, ώσπου αιφνιδίως σταμάτησε,:
-Ποιος μιλησε;
-Εγω, εγώ φώναξε περιχαρής, διότι τα κατάφερε επιτέλους, ο διακοψίας.
-Α εσείς; Τότε δεν έχει καμία σημασία, είπε ο Γέρος της Δημοκρατίας και συνέχισε.

Θυμηθηκα το περιστατικό, με αφορμή κάτι φληναφήματα περι δημοσιογραφίας, ΔΟΛ και άλλων τινών που αναρτησε σε site του, ο his master’s voice εκδότης Βαξεβάνης, ένα ακόμη φαινόμενο και αυτός του καιρού μας. Ο κακομοιρης έχει παραισθήσεις. Κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, και νομίζει ότι όλοι είμαστε ίδιοι. Εμ, δεν είμαστε. Ούτε θα γίνουμε. Μην πασχίζει λοιπόν να μας εξομοιώσει. Χαμένος χρόνος.
-Ποιός μιλησε;
-Α εσείς; Τότε δεν έχει καμία σημασία, Κωστάκη…»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου