Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Σαββιδης πληρώνει τα σπασμένα στο Open

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο εξονυχιστικός έλεγχος των οικονομικών δεδομένων του Open από τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη για τοξν οποίο σας ενημέρωσε το «S» από την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως πληροφορείται η στήλη, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους βρίσκεται το θέμα της έγκυρης αποπληρωμής των οικονομικών υποχρεώσεων σε ό,τι αφορά τις παραγωγές του καναλιού, αφού οι διαρροές περί καθυστερήσεων και παραπόνων από τους συντελεστές, κάθε άλλο παρά εξυπηρετούν το προφίλ που επιθυμεί να προσδώσει στον νεοσύστατοτηλεοπτικό σταθμό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

 

Ως εκ τούτου, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι όπως διεμηνύθη στην διοίκηση, οι ανάλογες επισκέψεις… ρωσόφωνων κλιμακίων θα πυκνώσουν το επόμενο διάστημα. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι διεργασίες και οι μετασχηματισμοί σε ό,τι αφορά την διαμόρφωση του προγράμματος του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν. Εκτός από την έναρξη του XFACTOR, αναβολή πήρε και η πρεμιέρα της εκπομπής της Ιωάννας Λίλλη, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά και η μεσημεριανή εκπομπή που θα αναλάβουν οι Πέτρος Κωστόπουλος και Φωτεινή Γεωργαντά, αντικαθιστώντας την αντίστοιχη της Τζωρτζέλας Κόσιαβα. Την ίδια ώρα, θολό παραμένει το τοπίο σε ό,τι αφορά τον χρόνο της ολικής επαναφοράς της εκπομπής της Έλλης Στάη «Ελλήσποντος», για την οποία πάντως υπάρχει η επιθυμία να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάδτημα προκειμένου να δοθεί ισχυρό στίγμα ενόψει των εκλοφγικών αναμετρήσεων που ακολουθούν.

 

Το μεγάλο στοίχημα βεβαίως σ’ αυτή την φάση προκειμένου να δοθεί ώθηση συνολικά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, είναι το αλ Τσαντίρι με τον Λάκη Λαζόπουλο, που αρχίζει την προσεχή Τρίτη και στο πλαίσιο αυτό βρίσκονται άπαντες επί ποδός πολέμου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου