Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Φήμες για επερχόμενο deal Σαββίδη – Μάρη

Εντείνονται το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που θέλουν τους επιχειρηματίες Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μάρη, να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης διαφόρων Μέσων της 24Media, από τον ομογενή επιχειρηματία. Η σχετική φημολογία έρχεται να ενισχυθεί και από τις συνεχιζόμενες απολύσεις και αποχωρήσεις που λαμβάνουν χώρα στον όμιλο Μάρη, οι οποίες έχουν ως επίκεντρο τα αθλητικά media του ομίλου. Το γεγονός δεν φαίνεται να είναι καθόλου τυχαίο. Απεναντίας δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι σχετίζεται με την εν εξελίξει συζήτηση. Συγκεκριμένα, οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, υποστηρίζουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης, έχει αποφασίσει την επέκτασή του Ομίλου τόσο στα αθλητικά sites, όσο και στο αθλητικό ραδιόφωνο.

 

Και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προφανές ότι ο αγοραστής θέλει να πάρει «καθαρό» το μέσο. Και καθαρό μέσο σημαίνει να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους που ο ίδιος επιθυμεί ώστε να περάσει η γραμμή που έχει καθορίσει. Όπλο του πωλητή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το μερίδιο αγοράς που επιτρέπει στον αγοραστή να πάρει θέση αμέσως στην αγορά χωρίς να ξεκινά από το μηδέν με πιο αβέβαιη την επίτευξη των στόχων του. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείεται πλήρης έξοδος Μάρη από τον κλάδο των μέσων ενημέρωσης όπου παρά τα αρχικά μεγαλεπήβολα σχέδια δεν υπήρχε το ανάλογο αποτέλεσμα. Πέραν όλων αυτών ήδη ο Όμιλος Σαββίδη διαθέτει αρκετά αθλητικά Μέσα, με ναυαρχίδα το SDNA.

 

Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά η πληροφορία που θέλει τον Δημήτρη Μάρη, να βρίσκεται πολύ κοντά στην πώληση των Μέσων που διαθέτει. Απεναντίας, προχθές ο ισχυρός άνδρας της 24Media, φρόντισε να διαρρεύσει ότι έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση των ραδιοφώνων για επόμενα τρία χρόνια. Αυτός από κάποιος ερμηνευτηκε και ως μήνυμα ολοκλήρωσης του deal με τον Ιβάν Σαββίδη. Πάντως ανεξάρτητα από το τι ισχύει πραγματικά, αξίζει να σημειωθεί ότι το αφεντικό της Dimera, έχει κάθε λόγο να επιχειρεί στροφή στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member