Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο εργολάβος, ο υπουργός και το βίντεο με τα… μωβ χαρτάκια

Ένα βίντεο με… υπόνοιες για χρηματισμό υπουργού, φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια εργολάβου, και ροκανίζει καρέκλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «Πολιτικός Καφές με τον Γιάννη Κουρτάκη» της εφημερίδας Παραπολιτικά, το βίντεο τραβήχτηκε πριν από λίγο καιρό, σε σπίτι επιχειρηματία που διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου.

Εκεί φαίνεται ο ίδιος ο επιχειρηματίας να δίνει σε υπουργό εν ενεργεία της κυβέρνησης Τσίπρα μια χάρτινη τσάντα που «περιέχει κάτι (πολλά) μωβ χαρτάκια», όπως γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

«Επειδή το πλάνο είναι λίγο γρήγορο, λόγω της απειρίας του cameraman, δύσκολα διακρίνει κανείς τι είναι αυτά τα μωβ μακρόστενα χαρτάκια», επισημαίνει το ρεπορτάζ.

Από τα χέρια του επιχειρηματία αυτού, πλέον, το βίντεο πέρασε στα χέρια εργολάβου και δεν αποκλείεται να γίνει και… viral!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το δημοσίευμα:

Πρόκειται για πληροφορία που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Σύμφωνα με αυτήν, το τελευταίο διάστημα, επιχειρηματίας που διατηρούσε (παλιά) στενές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να έχει διακινήσει βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο πρόσωπα. Ένας υπουργός (αυτής της κυβέρνησης ) και ένας επιχειρηματίας. Το στιγμιότυπο έχει «τραβηχτεί» στην οικία του δεύτερου. Από όσα θρυλούνται στην πιάτσα, ο πολιτικός φαίνεται (προφανώς στο βίντεο) να γίνεται αποδέκτης μιας τσάντας (σσ χάρτινης και σκληρής) η οποία περιείχε κάτι (πολλά) μωβ χαρτάκια. Επειδή το πλάνο είναι λίγο γρήγορο, λόγω της απειρίας του cameraman, δύσκολα διακρίνει κανείς τι ακριβώς είναι αυτά τα μοβ μακρόστενα χαρτάκια. Ωστόσο, το σχετικό βίντεο δεν αποκλείεται να γίνει viral, αφού εσχάτων από τα χέρια του κολλητού της κυβέρνησης πλέον βρίσκεται στην κατοχή πασίγνωστου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον θαυμαστό χώρο των κατασκευών. Σε κάθε περίπτωση, αν το δει κανείς, έχω την περιέργεια να μάθω τι είναι αυτά τα μωβ χαρτάκια που περιέχει η τσάντα που πήρε ο υπουργός.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου