Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Θεοδωρικάκος: Συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Καραϊβάζ – Πρόκειται για δυο αδέρφια

Όσα έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστοποιεί πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, πρόκειται για δυο αδέρφια και είναι Έλληνες. Ο ένας εκ των δύο είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές καθώς φαιρόταν να ήταν εμπλεκόμενος σε κύκλωμα της νύχτας.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου