Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ACTION24: Εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με νέες εκπομπές

Ως τα μέσα Μαΐου θα ενταχθούν στο πρόγραμμά του μια καθημερινή σατιρική εκπομπή και τρείς με χαρακτηριστικά περιηγητικών/ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ

Το Action24 τονίζει τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά ενδυναμώνοντας το περιεχόμενο του, με -κατ’ αρχήν- τέσσερις νέες εκπομπές αλλά και προτάσεις από την ξένη οπτικοακουστική παραγωγή.

Ως τα μέσα Μαΐου θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του περιφερειακής εμβέλειας καναλιού μια καθημερινή σατιρική εκπομπή και τρείς με χαρακτηριστικά περιηγητικών/ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ.

Στις 12 Μαΐου προγραμματίζεται η πρεμιέρα της εκπομπής «Mitsi Var» των Γιώργου ΜητσικώσταΜάκη Παπασημακόπουλου. Παρουσιαστές και περιεχόμενο δεν χρειάζονται συστάσεις και επεξηγήσεις. Θα έχουν πολλή δουλειά το προσεχές διάστημα και επικαιρότητα «βούτυρο στο ψωμί τους».

«Θα φας καλά» τιτλοφορείται η εκπομπή με την οποία πραγματοποιεί την επανεμφάνιση του στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο παρουσιαστής θα περιηγείται στις συνοικίες της Αθήνας, στα επεισόδια της εκπομπής, θα μπαίνει σε καταστήματα τροφίμων, προμήθειας πρώτων υλών, θα παρουσιάζει συνταγές αλλά και σημεία της πόλης που έχουν χαρακτήρα και πιθανόν να μην είναι γνωστά ευρέως.

Στο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχουν δύο ταξιδιωτικές προτάσεις. «Έ ρε κόσμε» τιτλοφορείται η ταξιδιωτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Χρήστο Ανθόπουλο (παλιά είχε παρουσιάσει τις εκπομπές «Εεε» και «Touristes» σε Mega και ΣΚΑΪ αντιστοίχως), ο οποίος με τον τρόπο του θα συστήνει μέρη του κόσμου. Είναι ήδη έτοιμα εννέα επεισόδια .

Ταξίδια «Χωρίς χάρτη» θα προτείνει επίσης ο Δημήτρης Καρβέλης, με καριέρα στο Youtube ως KDExplorer (έχει και το αντίστοιχο κανάλι στην πλατφόρμα). Πεδίο δράσης του η Ελλάδα.

Το κανάλι επίσης θα προσθέσει πακέτο ταινιών εναρμονισμένων με τον διακριτό τίτλο του οι οποίες θα έχουν και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου