Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2023: Έτσι θα εμφανιστεί ο Victor Vernicos στη σκηνή

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα βάλει την υπογραφή του

Ο Victor Vernicos ετοιμάζεται για τον ημιτελικό της Eurovision 2023 και σήμερα μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες, σχετικά με την εμφάνισή του, τις οποίες αποκάλυψε στο «Breakfast@star» η Μαίρη Αργυριάδου.

«Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη σκηνική παρουσία του ελληνικού τραγουδιού, του Βίκτωρα στη Eurovision 2023. Ξέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα βάλει την υπογράφη του και θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια στην ελληνική εμφάνιση. Όταν το ακούσαμε, σκεφτήκαμε ότι θα έχει εμβληματικά εικαστικά, θα έχει χορευτές, ότι θα είναι ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό. Όχι, γράψτε ένα μεγάλο όχι», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

Η Μαίρη Αργυριάδου είπε στη συνέχεια:

«Η σκηνοθετική προσέγγιση που αποφάσισε να δώσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα είναι απόλυτα μίνιμαλ. Επάνω στη σκηνή θα βρίσκεται μόνο ο Βίκτωρας και κανένας άλλος. Δεν θα υπάρχουν φωνητικά, θα ακούμε μόνο τη φωνή του Βίκτωρα, τίποτα από πίσω, καμία βοήθεια. Τελείως μόνος του. Δεν θα υπάρχουν χορευτές και δεν θα υπάρχει καν η κιθάρα του. Θα είναι τελείως μόνος του και ο λόγος, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, είναι για να δώσουμε έμφαση μοναδική στον Έλληνα τραγουδιστή που στέλνουμε φέτος».

Κλείνοντας, η Μαίρη Αργυριάδου ανέφερε:

«Υπάρχει ένα στοιχείο, το οποίο θα είναι το κόνσεπτ, το οποίο θα ακολουθεί την εμφάνιση του Βίκτωρα. Και το στοιχείο είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Όλα τα χρώματα και όλη η σκηνή της Eurovision 2023 θα είναι προσαρμοσμένη στο ελληνικό καλοκαίρι».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00